2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Kahveyi de cektik gece gece neyse ders çalışaym bari
-
@atiba askerlik yaptınız mı merak ettim
-
@reagan yok daha yapmadım neden
-
Eskiden buralar dutluktu
-
2 ye kadar bekler yatarım artık bu saatten sonra açıklanmaz gibi
-
@atiba yanlış alarm deyince yaptınız diye düşündüm. Tüm askerler gece yarısı kamuflaj giyip zırhlı araçların etrafında dizilir.. Herkese görevlerini komutanlar anlatır..silahlar dolu halde araç bin komutunu beklersin.. Soğukta ilklere kadar donarken bi anda komutan derki yanlış alarm arkadaşlar koğuşlara dağılın
-
O adamın bir halt bildiği yok şimdi de Hayırlı geceler.
Huzurlu uykular... demiş -
Bu arada face de gibin hala ışıkları yanıyor diye paylaşım yaptı biri gel de uyu
-
Yapma be tuğrul hocam
-
@reagan Yok hocam yapmadım ama bi an sen anlatınca o an gittim üşüdüm. yorgana sarıldım. Allah şuan soğukta zorlukta yapanlara olanlara yardım etsin hadi iyi geceler.
-
Boşuna mı bekledik yaa hay Allah'ım ya
-
@Hipokrat Ya o adam kim ki bilsin bizden bir farkı yok gib de çalışsa neyse
-
İnsan aciklanmayacagini biliyo ama yinede bekliyo iste
-
@ShankS sdc o dedi diye değil de birden ışık geldi uçtu kaçtı denince heyecanla bekledik
-
Geceye ithafen bu şarkıyı dinleyip yatıyorum hadi iyi geceler yarın ola hayrola https://www.youtube.com/watch?v=a4ddJyBkRVo
-
@Hipokrat o ışık genel de yanıyor bence bize pislik için açık bırakıyorlar
-
@ShankS hırsızlık olmasın diye açık bırakıyorlardır
-
@De_lorean olabilir
-
Attılar ortaya bi yalan insanları uykusundan ettiler ders çalışmayı bıraktırdılar yazıklar olsun.Ama GİB te hata sınav yapılıyo bi tarih açıklayın ne zaman açıklanacak sonuçlar diye.Bu yıl GUY un KPSS ye yakın bi tarihte yapılmasından dolayı bi çok kişi kpss e sınavına bile çalışamadı zaten yazık gerçekten yazık insanların emekleri çöpe gitti 2016 puanlarının geçerliliğinin biteceği yetmedi 2017 KPSS de gitti
-
@ali27 at yalanı demişler işten geldim akşam uyumuşum şimdide uyuyamıyorum.
ZTen aldığım kötü haber sebebiyle sınavdır sonuçtur iştir yalnız yaşamakla beraber herşeyden soğudum zaten soğumuştum tuz biber oldu.