2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@De_lorean İnşallah ilerde güzel sonuçlarla karşılaşırsın hayırlısı olsun canını sıkma
-
Yaş 32 2 defa guy 1mhuy 1 vmy mülakatı sığdırdım son 4 yıla bunlarınyaparken yalnız işle beraber yoğun bir kurumda salak insanlarla ve anlayışsız vatandaşlarla artık devlete bile güvenim Yok geçen sınava girememiştim
71 ile sınava girip 70 el kazanan arkadaşlarımı görünce şu bilgime üzülüyorum sırf mayıstaki sınavdan evlendikten sonra omkomisyona ne. Arıyorsunuz diye sormak istiyorum biliyorum ki almayacaklar çünkü ben yüzde 50 den değilim aykırı muhalefet bir insanım -
@De_lorean maalesef hak eden insanlar hakettikleri yerde değil .Ama ne yapalım hayırlısı diyip geçiştiriyoruz.
-
@ali27 giden ömürden gidior sigara içmeyen ben 2 güne paket bitiyor gecenin karanlığına umut olsun doğan güneş diyim kapatayım
-
@De_lorean sabır etmek gerekiyo maalesef
-
@De_lorean 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Yaş 32 2 defa guy 1mhuy 1 vmy mülakatı sığdırdım son 4 yıla bunlarınyaparken yalnız işle beraber yoğun bir kurumda salak insanlarla ve anlayışsız vatandaşlarla artık devlete bile güvenim Yok geçen sınava girememiştim
71 ile sınava girip 70 el kazanan arkadaşlarımı görünce şu bilgime üzülüyorum sırf mayıstaki sınavdan evlendikten sonra omkomisyona ne. Arıyorsunuz diye sormak istiyorum biliyorum ki almayacaklar çünkü ben yüzde 50 den değilim aykırı muhalefet bir insanımDostum sen PTT de miydin?
-
Arkadaşlar, ben bugün GİB'ii sürekli arayacağım...bugün açıklamalılar ...tamam, yanlış soru üzerinde tartışabilirler ama bu durum ne kadar sürebilir ki yapmasınlar bize bunu ...yıldık, bunaldık, sabrımız tükendi....
-
hala açıklanmamış olması insanın kafasına bir sürü düşünceyi getiriyor. bugün arayalım arkadaşlar.
0 312 387 33 45
-
@Obra ben saat 9'u bekliyorum arayacağım inşaallah....siz de arayın hocam? şansımızı deneyelim...
-
Saat 09.00 nobetindeyiz...
-
BEN ARADIM BİRAZ ÖNCE AÇTILAR ARKADAŞLAR...SİTEYİ TAKİP EDİN...BİZİM DE AÇIKLANDIKTAN SONRA HABERİMİZ OLUYOR AÇIKLANDIĞINDAN...NET AÇIKLANMA TARİHİ HAKKINDA BİR BİLGİMİZ YOK, BUGÜN AÇIKLANMA İHTİMALİNİ BİLMİYORUM DEDİ AÇAN KİŞİ...İSTERSENİZ SİZ DE ARAYIN ...
-
O zaman o bilgiyi al içerden de sen de rahat et biz de diyelim açan kimseye..
-
BİRDE SINAV GECESİNE AÇIKLANAN BİR SINAVDA NEDEN BÖYLE OLDU DEDİM...GEÇMİŞ YILLARDA 1 AYDA DA AÇIKLANMIŞTI YANILIYORSUNUZ DEDİ
-
@mehlikasultan ayyy bir ay mı
-
Açıklansa iyi de açıklanıp listede adımı göremezsem işte o kötü
-
@vmy HAYIR ÖYLE BİR ŞEY DEMEDİ 1 AYDA AÇIKLANIR DİYE... BEN, NORMALDE GEÇMİŞ YILLARDA SINAV GECESİNE AÇIKLANAN BİR SINAVDI DEYİNCE GEÇMİŞ YILLARDA 1 AYDA DA AÇIKLANDIĞI OLMUŞTU DİYE ÖRNEK VERDİ...DOĞRU ANLAYALIM YALAN BİLGİ VERMİŞ GİBİ HİSSETTİM KENDİMİ...1 AY FALAN DEMEDİ
-
bugün günlerden perşembe ve geç değil. bir gün de 500 sayfalık kitabı yalayıp yutabilecek kapasitede olan insanlarız. tarih ve coğrafyaya asılın hemşehrilerim. bu sene sapması yüksek olacağını düşünüyorum geçen seneden. umarım hakkımızda hayırlısı olur. selam ve dua ile.
-
Az önce aradım ve kadın sinirli bi tavırla benim bir bilgim yok siteyi takip edin dedi öfleye pöfleye . Bizim şikayetimizi iletemez misiniz diyince herkes zaten çalışıyo dedi . Hem suçlu hem güçlü diye buna denir sabah sabah gözümüzü azar yiyerek açtık
-
Arkadaşlar bende şimdi aradım ama telefondaki hanımefendi aktardıktan sonra açan olmadı.. bi arayan olursa,bu sınavın açıklanmasında yasal sürenin ne kadar olduğunu sorabilir mi? Yani en geç ne zamana kadar açıklayabiliyorlar? Şimdiden teşekkür ederim.. günaydınlar bu arada : )
-
@ali27 neden sordun