2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Hiç bu kadar samimi bir şekilde konusmamislardi. Komisyon şimdi tekrar dan başladı çalışmaya en yakın zamanda sonuclandirmaya çalışıyoruz dedi. Komisyonluk ne is kaldıki dedim herkesin bi görevi var ışte dedi. Bu zaman nekadar yakın dedim. Net bir tarih verip sizleri bekletmek istemiyorum dedi. Binlerce kişi sırf gib in işıklari yaniyor diye gece 2 lere kadar bekledik siz tarih verin biz bekleriz sorun değil dedim. Emin olun ki biz de o saatlere kadar çalıştık dedi.
-
şu an ilanı unutup ders çalışanlar kpss puanı olarak önümüze geçecek. bunu bilmeme rağmen üç soru çözüp geri dönüyorum. sonuçlar açıklansa da bırakamayacağım herhalde. yeni hobim oldu resmen.
-
art niyetmi var bilmiyorum ama gündüz sınavı yapıp gecesinde sonuçları açıklayan GİB ne oldu nasıl olduysa 3 gün oldu hala açıklamadı sınav sonuçları....umarım bir bit yeniği yoktur....HAYIRLISI OLSUN TÜM EMEK VERENLER İÇİN....
-
@çapkın bi şahibe olmasın da varsın geç açıklansın alıştık artık.
-
Yarın tatil değil mi.. bugün de açıklanmazsa pazartesiye mi kalacak şimdi
-
@brkmrv KESİNLİKLE KATILIYORUM HAKKI HAK EDENE VERSİNLER BENCEDE...YANİ NE ŞAİBELER OLDU SINAVLARDA MÜLAKATLARDA VS... SADECE ADALET LİYAKAT OLSUN....
-
@vmy aynen yarın idari tatil bugün gelmezse pazartesiye kalacak..
-
herkes pazartesi diyo ya offf
-
İSTERLERSE 19 MAYISTA DA AÇIKLARLAR SIKINTI OLMAZ....
-
@çapkın dostum bu dediklerin burayi terkedeli cok oldu.
-
kesin pazartesiye mi kaldı.
-
@James-Buchanan ya bunu düşünmek bile istemiyorum..ama herkes öyle söylüyo
-
Aciklanmasi pazartesiye kalacak bir sınav için adamlar niye gece 2 ye kadar mesai yapsınlar. Telaşa gerek yok bugün o gün
-
@ansızınbirilan inşallah öyledir ya
-
gececiler daha uyanamadı.
-
@ansızınbirilan inşaallah inşaallah...bende bilimiyorum kazanmış da olabilirim kaybetmiş de ama süreç beni benden aldı.... sadece açıklansın istiyorum...
-
-
Sınav başvuru sistemine bi ben mi giremiyorum hata veriyo???
-
@ali27 yoo ben gırebıldım hata vermıyor
-
@ali27 ben denedim giriliyor.