2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@James-Buchanan
nereden acıyoruz o sesı hocam bulamadım -
Bize soruları cozmemiz için 2.5 saat verenler 4 gündür sadece 3-5 soruyu nihayete erdiremedi..
-
@Teklif-eğrisi duyumlar boşa çıktı o yüzden Yok
-
@Priss Hocam, yine de sorabileceğiniz birisi varsa sorsanız...GİB aradığımızda bizde bilmiyoruz... açıklandığında haberimiz oluyor dediler...
-
ARKADAŞLAR,,,Bir de nacizane fikrimi paylaşmak istiyorum...müdürler sınavı cumartesiydi...pazartesi günü sınav için çalışmaya başlamışlardır salı açıklandı ona gün desek ...salıdan sonra bizim sınavlara sıra gelmiştir...2 günde bizim sürese bugün olması gerek...olsun bugün açıklansın gözünüzü seveyim GİB herkes perişan...
-
Ben aradım yine bilgi veremiyoruz diyolar hep
-
Arkadaşlar bu sorulara göre yaklaşık ne kadar bekliyorsunuz. Ben muallak olan 3 soru hariç 76 bekliyorum.
-
79 80 bandı benimki ozel fonu fln dahil etmeden
-
@wagner 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
İTİRAZ EDİLEN SORULAR DEĞERLENDİRİLİYOR... SANIRIM BUGÜNDE YATTI... AZ EVVELKİ YANLIŞ ALARM İÇİN KUSURA BAKMAYIN ARADAŞLAR...
Dün paylaştığım bilgi üzerine bugün komisyonun son kontrolleri yapıp okumaya başlayacağını düşünüyorum. Düne kadar okumaya baslamamislardi. Bugün eğer erkenden okumaya baslandiysa kağıtlar öğle saatlerinde açıklanabilir ya da akşama sarkabilir düşüncesindeyim. Yok hiç baslamadilarsa o zaman yorum yok!
-
@piqou ner yazdınız hocam
-
@ekonomistt1 muallak olan soruları yanlış kabul ederek 74-75 hesaplıyorum bende.İstanbul için girdim sınava psikolojimi tamamen kazanamayacakmışım gibi hazırladım maalesef
-
@ekonomistt1 hocam tahmine çok takılma bence muhakkak 90 üstü bekleyen 70 lerde bekleyen arkadaşta vardır önemli olan yığılma nerde burdan da tahminlerle herkesi bilemeyeceğimiz için şeffaf olmaz bi de guy cevapları bakalım hangisini doğru kabul etcek ondan açıklanana kadar beklemekten başka şansımız yok umarım en kısa zamanda aciklanir diyelim
-
@0626 İstanbul için ümitli olabilirsin bence 1700 ki o 2000 i bulur yığılma bir yerde ise.
-
@slhylmz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Ben aradım yine bilgi veremiyoruz diyolar hep
boşuna arıyorsunuz sanki, hep aynı yanıtları veriyorlar..
-
@Nameless öyle ama en azından fikir sahibi oluyoruz. Yani umut var ama çok tepetaklak da olmak istemiyorum
-
@ekonomistt1 doğru diyosunuz hepimiz bir umutla burdayiz ama anladigim kadarıyla yığılmada herkesin ayni basit hataları var sikinti tartışmalı soruların cevapları guy ne kabul etcek belli değil bence o soruların cevapları belirleyecek mulakata kalıp kalmayacagimizi
-
@davetsiz aynen öyle. Gidip ders calisicam 4 günümüz boşa gitti resmen
-
Eger ozel fonu hizmet uretim maliyetini tecil i direk isciligi gumruk vergisini yanlis sayarsak 79 geliyor istanbula basvurdum @ekonomistt1
-
Müdürlerin sınavı 12:29'da açıklanmış bakarsınız bizimki de öğlen 12-1 gibi açıklanır belli olmaz
-
@slhylmz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@davetsiz aynen öyle. Gidip ders calisicam 4 günümüz boşa gitti resmen
inan 3 soru çözüp, gib sayfasına sonra buraya bakıyorum hepimiz aynı durumdayız. şimdi de açtım barış manço sabret gönül isyan etme dinliyorum.youtube da.
arka planda da dinlenmiyor meret, ön planda hep..