2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
..............
-
@piqou tecil üretim direk işçilik doğru onları muallak saymayın
-
Pardon ya onları saymadan 77 çıkıyor kafam karisti artik. Eger tecili hizmeti uretimi dogru sayarsam 79 oluyor. Ama bence gumruk vergisi de dogru apaçık ortada olan bise sonucta tarife disi bir arac degil onu da sayarsam 80 oluyor nolur olsun @ekonomistt1
-
Hatay yazcaktim istihare sonrası Bursa yazdım. İstanbul yazsaydım şuan tarih çalışıyor olurdum. Onun yerine elimde telefon yatıyorum.
-
Ben istanbul yazdim ama yine elimde telefon burdayim @sınavstilisti
-
@piqou gümrük olduğunu biz de biliyoruz ama sübvansiyon da engelleyici bişi değil bi yanlışlık var hayır olsun
-
@sınavstilisti hocam İstanbul yazdım ben de ve şu an tarih çalışıyorum bu kadar denk gelmesi tuhaf geldi:) ama sürekli de f5 yapıyorum aklım GİB'de.
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın herkesin panigi kendine benim yatış nedenimin tesellisi bu
-
Görende elleriyle tek tek okuyorlar sanır...
-
Icimdeki his bugun açıklanacak diyor ins ins ins
-
Yeni uyandım açıklayabilirler
-
@piqou 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Icimdeki his bugun açıklanacak diyor ins ins ins
o zaman seni akşamki 12-1 nöbetine yazıyorum başkan, kabul mu ?
-
Kapitilizasyon noldu 100 bin 120 bin vb biri çözmüş ama vergiyi kaldırıldığını yazmamış :)bu soru güzel olsun
-
Böyle durup durup birden 5-6 mesaj atıyorsunuz ya insan heyecanlanıyor...
-
Kabulüm @davetsiz ama geceye gerek kalmicak bence yani ins
-
Kankalar gün bizim günümüz olsun inşallah.güzel olan hayırlı olsun ,hayırlı olan bizim olsun
-
Milleti aramiyorum heralde listeye giremedi ondan aramiyor diyorlar.ariyorum kazandin mi hayirli olsun diyorlar.bildigin umut taciri oldum valla
-
Bana da bugün açıklanır gibi geliyor. Yoksa Pazartesi'ye sarkacak ve gib tarihinde bir daha kırılması güç rekora imza atacaklar. Dün akşam denildiği gibi geç saatlere kadar kaldılarsa bugün tamamlamak içindir diye düşünüyorum. Normalde 24 saat geçmeden sonuç açıklayabilen bir kurum, hadi diyelim dün gün boyu forumlarda konuşulduğu gibi sıkıntılı soruların analizini yaptı, bugün artık herşey netleşmiştir ve son rötuşlar yapıldıktan sonra açıklayacaklardır. O gün bu gün benim fikrim kısacası.
-
Herkes bugune odaklansin evrene olumlu msj yollayalim
-
Bugün açıklanması lazım piskolojim en fazla bugünü kaldırabilir