2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@aycan bugün açıklanır mı?
-
Halil seyidoğlunun kitabında tarife dışı araçlar başlığı altında 3. Konudur sübvansiyonlar.Bunun tartışmalı olduğunu görünce şok oldum:)
-
Resmen telefonun başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama GELECEK biliyorum
-
@niloya harbiden ya gümrük vergisinin tarife içi olduğunu anasınıfı çocukları biliyor.
-
Yapılacak milyarlarca şey varken bize sonuç beklemek düşüyor. Sıkılıyorum, daralıyorum.
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@James-Buchanan uluslarası iktisat aşktır hocam,bazen tartışmaları okuyunca kendimden şüphe ediyorum:)
-
@James-Buchanan hocam soru tartışılmasın burda diyolar ok saygım varda burda gelip gümrük tarifesinede şaibeli fln demesinler artık yeter.İhracat sübvansiyonu net tarife dışı araç hala neyin tartışmasını yapıyorlar şaibeli diye o soru gümrük tarifesi.imecede teşvik diyor diye sübvansiyonla teşviki kafalarında birleştirip durmasınlar yıldık anlatmaktan.Hala burda onun şaibeli olduğunu söyleyip duruyorlar yeter.susuyorum
-
Bu haber doğru değildir inşallah. Fikri olan var mı? http://www.memurgazetesi.net/2017-guy-sinav-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak-h6773.html
-
@kpssa seçeneklerde kambiyo denetimi galan olan soru uydu hiç bilmeyince soruyu hatırlamada bile sorun yaşıyoruz
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Facebook'da bir arkadaş istanbul için tahmini yanlışınızı yazar mısınız diye post açmış,bir arkadaş da "en az 10-15 soru belirsiz nasıl yanlışlarınızı hesaplıyorsunuz" diye belirtmişti,taş çatlasın 2-3 soru problemli gerisinde sıkıntı yok.İnsanlar ya yüzleşmek istemiyorlar kendi yanlışlarıyla ya da ciddi anlamda demorolize olmuşlar şu 5 günlük süre zarfında.Gümrük tarifesinin tartışılacak bir yanı yok cevap gümrük tarifesi,dün bir arkadaşta akreditif sorusuna verilen sipariş avansı diye diretiyordu.İnşallah en kısa zamanda açıklanır da şu muhabbetlerden de bi nefes alırız
-
@holywind tamam işte sübvansiyon tarife dışı araç hocam.şimdi şöyle anlatayım ilk başta dış ticarette gümrük tarifeleri var sonra yeni dünya anlayışı hakim olmaya başlıyor,engelleri kaldıralım serbest dış ticaret olsun vs.Ama uyanık ülkeler var diğer ülkelerden üstün eee anlaşma da yaptılar tarifeleri kaldırcaz diye düşünüyolar tarife dışı engeller buluyorlar başka sınırlamalar getiriyorlar ama adı biz serbest ticareti savunuyoruz gümrük tarifelerini kaldırdık oluyor
-
Kütüphane eve 5dk en iyisi kalkıp gidiyim eğer orada sonucu olumsuz ogrenirsem sokaklarda avare avare gezerek geri gelirim
-
Eger bugünde açıklanmazsa 10 gün sonra açıklanacağı haberi doğrudur demektir.bugunde açıklanmazsa artık bırakıyorum kontrol etmeyi siteleri..
-
Nolur bugün soru tartışmayın düşüp bayılcaz stresten zaten kaldıramıyoruz
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@holywind aynen hocam. Soru ile ilgili bişi yazmak istemiyorum artık topa tutuyorlar ama gümrük tarifesinide şaibeli saymasınlar artık.ımecede teşvik geçiyor diye sübvansiyonla teşviği aynı yorumluyorlar.yıldık artık.artık bnde soru konuşmak istemiyorum ve susuyorum
-
@niloya aynen güzel bir ders ama üniversitede biraz zorlayabilir.