2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@1903bjk zaten bugun aciklanamzsa dedigi olacak 7 ve 10 gun arasinda aciklanir demis
-
Gideyim de instagramdan mutlu insanların fotoğraflarını beğeneyim en iyisi.
-
@eomer valla dostum tarihte kronolojik soruyu bile tartıştıklarını gördüm,ben o soruyu Tbmm'nin açılması işaretledim ve yanlış yaptım,bunu kabullenebiliyorum, ama arkadaş Tbmm'nin açılmasını 1. veya 2. olduğunu belirtmediği için iptal edilmesi gerektiğini söylüyor şimdi ne diyeyim o arkadaşa sen söyle
-
@karakalpaklı senin kaç tane hocam bide ankaraydi dimi seninki
-
@Priss @safiTÜRK69 ne zaman açıklanacak?
-
@sofuoglu valla bu saatten sonra he deyip geçeceksin
-
@umudumol Istanbul hocam. 20 Yanlış var kesin. Yaklaşık on soruyu falan ne yaptığımı hatırlamıyorum. Değiştirdim hep sonradan.
-
verdiğiniz link açılmıyor- okuyamadım haberi.
yahu 10 gün sonra açıklanacaksa adamlar neden gece gündüz çalışıyor.
gerçi her zaman 12- 13 saatte açıklayabildikleri sınavı neden 4 gündür açıklayamıyorlar çok çok ilginç!! -
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@umudumol Istanbul hocam. 20 Yanlış var kesin. Yaklaşık on soruyu falan ne yaptığımı hatırlamıyorum. Değiştirdim hep sonradan.
Benimkide ayni :)bakalim inş kazaniriz
-
Eskiden buralar dutluktu
-
tartışmalı soruları iptal edilip diğerleri üzerinden halledilse keşke o kadar bekledik hayırlı sonuçlar almak nasip olsun inşallah
-
@holywind Tamam yemek ısmarlasan da yeter hele bi kazanalım da.:)
-
@karakalpaklı sen puanların düşeceğine inaniyonmu hocam veya ne dusunuyosun izmir için ıstanbul icin
-
@asdfghjkl @karakalpaklı bende sizdenim
-
@umudumol Ben ancak umut ediyorum hocam. Inşallah yeteri kadar düşer.
-
@piqou İstanbulcular cumleye hep yirmi kesin var diye basliyor insallah duserde mulakatta adimizi goruruz ya
-
Istanbul yazip 10 yanlisi olan duymadim. Bu gidisle 76 yi gorecegiz gibi
-
@karakalpaklı dostum kaçla kapatır sorularına hep mesafeli yaklaştım fakat benim de nacizane görüşüm 77-80 arasında kapatacağı yönünde o yüzden ümitsizliğe kapılmaya gerek yok,gelir Allah'ın izniyle.
-
16.26 diyorum bak saat veriyorum size daha ne yapayım
-
@sofuoglu ıstanbul icinmi dostum