2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@by123 ins duser cnku gib e guven olmuyor gider baska cevabi dogru kabul eder
-
@atiba nolur gercek olsun ya 16.30 a da raziyiz
-
@umudumol aynen hocam istanbul için
-
@sofuoglu izmir için görüşün var mi hocam
-
@piqou birde ben faceye baktim anketciler dogru diyo varsayarsak herkes cok zor diyo ama oraya gore en cok dusecegi 77 izlenimi veriyor. gib dogru saydiklarimizi yanlis saymis olmasin baska cvp vermesin muammalarimiz dogru ciksin. İstanbul un cok kisi almasi lehimize olsun listede adimiz olsun aminnnnnnn
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@by123 aaa rica ediyorum bak 16:26 dedim 16.30 kabul etmem
-
@by123 sizin kac dogru var
-
Antalya için tahmini olan var mı arkadaşlar ?
-
İlerde dönüp 20 li yaslarima baktigimda bas agrimin gunlerce gecmedigi, belirsizliklerin icimi kemirdigi, ona buna laf anlatmaktan bikip apartmandan komsulara gorunmeden hizlica cikmaya calistigim, arkadaslarimin bile beni anlamadigi, hasta olurum da ders calisamam diye dusunerek yagmurda islanamadigim bu gunleri hatirlaycam."ruhsal çöküntü"
-
@atiba insallah insallah. Olsun da artik
-
@umudumol hocam ben doğudaki illerin bir çoğunun 75 altı kalabileceğini düşünüyorum, izmir için ise istanbul ile yakın bir puan bareminde kapatacağı kanaatindeyim 75-80 aralığı olur.Ben de 80'in üstünde çıkacak bir il olduğunu düşünmüyorum inşallah yanılmayız.
-
@hayalimsgk 79 veya 80
-
@piqou bende sizlerle ayniyim hocam emin olmadiklarim falan var
-
@sofuoglu çok korkutuyorlar valla inşallah dediğiniz gibi olur ya
-
Arkadaşlar İstanbul düşecek en az 76lara kadar düşecek bence sınava giren 2 tane 90 puan alan arkadaşım bile o kadar umutsuz ki ben 77 anca alırım diyorum sen benden fazla yapmışsındır diyorlar elbet adamlar bu 80 üstü yapmıştır fakat onların bile kötü geçtiyse tabanı 76.1 ile kapatmış İstanbul'u varın siz düşünün ben de 76-77 aralığında bekliyorum ama gerçekten umutluyum inşallah umut kazanacak biz kazanacağız
-
@hobbes inşallah hocam 80i geçerse yanarım
-
@hayalimsgk eger kapatma puani 82 olmasa daha da inebilirdi ama yine de nasibinde varsa adin listede olacak. Umarım da olur . Surdan topluca mulakat kismina gecelim
-
En çok üretilen şey soru kitapçığı, en çok tüketilen şey ömrümüz.
-
@hayalimsgk herkes aynı dostum ya aynı korkular