2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Bursa ne olur (1326 OrHan Bey fethetti başkent yaptı)
-
yuh ya doğudakiler kafasız mı 75 altına düşsün 77 78 den aşağı düşmez.
-
istanbul daha once 73 e kadar dustu ins yine 72 73 e kadar duser de hepimizin yuzu guler
-
@hobbes kapatma puanı ile paralellik gosterirmi iller dostum
-
90 civarı beklediğim halde rüyamda 44 almıştım niye öyle gördüm acaba
-
@2525 o biseymi ben kitapcigimdaki sorularm calinmis sinavim iptal edilmisti. Ne istedilerde benden caldilar sorulari diye agliyodum
-
@by123 halbuki daha güzel bir bilinçaltına sahip olabilirdik dimi hocam zihin yoğunluğumuz rüyalarımıza aksediyor. Ama sizinki komikmiş hocam
-
@2525 birde yani tek bi sorumu calmislar sonradan sorum cikiyo falan cok kotuydu. Ama cok agladim insallah guleriz bu ruyalarin mujdecisi olarak. Ya zihin zihinligini kaybedecek yakinda bu doluluktan o derece bende durum
-
iktisatı basit sormuşlar cok da taban puanın düşeceğini zannetmiyorum ama yine 80+ olmayacak gibi
-
@by123 güzel haber almak nasip olur inşallah
-
@hayalimsgk Antalya diğer illere göre biraz yüksek kapatır sanki . Tercih ettiğimize pişman etmez inşallah
-
Arkadaşlar bugün yarım gün mü bilginiz var mı,umarım değildir
-
ACABA, 10 bin kişinin ne halde olduğunu bile bile ne olabilir de açıklamıyorlar...ben bulamıyorum... 13 saatte açıklanan bir sınav bu 8750 kişinin girdiği bir sınavda
-
@umudumol gosterir diye dusunuyorum. Aman tartisma cikmadan şuraya bir bence ekleyeyim tabi puani alip çalışmayı birakanlarda var, sgk aciklanmadigi icin basvuran da var, umudunu kesip motivasyonu saglayamayanda . Genel dusuncem zaten puanlarin yakin olacagi ama antalyanin yuksek kapatanlar arasinda olabilecegi ( yuksekten kastim 80 en fazla )
-
@guy225 tam gün.
-
@Obra teşekkür ederim
-
Heycandan KPSS ye bakamıyorum
-
@mehlikasultan hocam sizi bu mesele çok meşgul ediyor sanırım sürekli denk geliyorum size. bir Erzurumlu olarak ders çalışın derim. Bu haftasonu KPSS var malumunuz. İnsanın içini kemiriyor bu durum ama az direnç gösterirsek daha sağlıklı atlatırız. Naçizane fikrimdir.
-
@ockhamlı-william kime göre neye göre neyseennkolayda 83 84 olan yerler 80 olcak hali Yok muammalı sorular varken hele ki
-
@hobbes aman dostum niye yanlis anlasilsin tahmin adı üstünde