2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@maliye45 evet istanbul 1000 kişiyi aldığı sene 73 e düşmüştü 73 olmasa bile 75 e de razıyız
-
@De_lorean yani kç olur diyosunuz
-
@2525 sanırım ilk tecrübem olduğu için biraz evhamlandım ...ister istemez yorum yazıyorum kafamdaki soruları buraya aktarıyorum...sizi ve arkadaşları bunalttıysam yorumlarımla özür dilerim... en iyisi yazmayayım artık...
-
@De_lorean 80+ olacağını düşünmüyorum ama sınavda en basit sorular iktisat sorularıydı
-
@mehlikasultan estağfurullah hocam meselenin sizi meşguliyetinden bahsettim ben. Yoksa dilediğiniz gibi dilediğiniz şeyi yazın size özel tavsiyemdi önceki iletim.
-
Arkadaşlar rüyamda sınav açıklanmıştı ve ben kazanamadığım için ağlıyodum. Kazanamama nedenim de 90 netim olmasına rağmen idari yargıdan %50 barajını geçememişim uyandım 10 dk çıkamadım etkisinden
-
Aranzda bugun gib i arayan var mi acaba?
-
@ucanizmirli idar yargıda yüzde elli baraj olduğu bize söylenmedi sınav iptal edilsin
-
Bursa'ya ne diyosun müstakbel aday adayi meslektaşım @ucanizmirli
-
@crush0606 öyle bi baraj olayı var mı
-
ŞANLIURFA yazanlar yok mu ya diyecek lafınız kaçla kapatır? bekle bekle sabrımız kalmadı..
-
@brkmrv Yok yahu
-
Tarife dışı araç sorusunun cevabı gümrük vergisidir. İtiraz eden arkadaşlar üzgünüm bu durumla yüzleşmek sizin için en iyisi olacaktır. Sınav esnasında tarife içi-dışı meselesini yanlış anlayıp dolaylı-dolaysız bağlamından ihracat sübvansiyonu olan D şıkkını işaretlemiş bir kardeşiniz olarak söylüyorum bunu.
Gelelim bir diğer soruya. Monopolün engellenmesiyle alakalı soru O soruda D şıkkına monopol hakkının satılması konulması beni tereddüde düşürdü. Sebebi ise yine antin kuntin yerleri düşünmem ve monopol hakkı satıp nasıl monopolü engellesin gevşekliğinin cazip gelmesiydi. İktisadı Türkiye şartlarına göre yorumlanmayacağını tecrübe etmiş oldum. Yapıştırsana tavan fiyat uygulamasını ne tatava yapıyorsun kardeşim! -
@sınavstilisti 82-83 diyorum hocam
-
@crush0606 bu Vakıfbank sınavı bnm psikolojimi bozdu hep ordan kaldı bu abuk subuk barajlar
-
Eskiden buralar dutluktu
-
Tam sınırdayim ya 82 ya 83 bekliyorum @ucanizmirli hayırlısı
-
@Mehmet-Muzaffer hocam o sorunun şıklarını hatırlıyor musun vergi yaptığımı hatırlıyorum ama sadece vergi var mıydı hatırlamıyorum
-
@sınavstilisti sınırda değilsin hocam 82-83'e çıkmaz.
-
bu kadar zor mu ya? her şeyi sistem belirliyor zaten. çıktı alıp imzalatıp yayınlayacaksınız sadece.