2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@James-Buchanan bilmem ki hocam keşke bilsem ne zaman açıklanacağını:)
-
@ukraynali bnc yeter kanka
-
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@atiba Hocam biz seni Kanada'nın Ontario dağlarının eteklerinden geldin diye yabancı kontenjanından oynatıyoduk. Neden baştan söylemiyosun?:)
@karakalpaklı ya kahkaha attım buna
-
@holywind hayır öyle bişey olmaz. Gib kendi cevaplarını dikkate alır dışardan sorular yanlış diye itirazlar olabilir gib bakar aklına yatarsa cevabı değiştirir o kadar
-
@Hipokrat insallah : ) açıklamalara ve tepkilere bakarsak sehirlerin yarısı 80 den yukarısını zor görür gibi. Ben de nedense içimden Tekirdağ'ın 78 de kalacağını hissediyorum ve bir şekilde gideririz gibi bir duygu geliyor umarım dogru çıkar : )
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@atiba dostum maliye sever bu tarz durumları çünkü açıklandığı an binlerce telefon geliyordur onlara yani neden olmasın
-
@Priss holcam Allah askına içerden bilgi al ne olacak ne zaman olacak bezdik yeminle
-
@halilhy bilgiyi aldık boşa çıktı ben o yüzden artık üstada sormuyorum belliki sınav gelene kadar olan bilgisi sınav sonrasında pek Yok sizi de boşa umutlandırmış olmak istemem
-
84 doğrum var istanbul için başvurdum. Mülakat aşamasında puanın bir avantajı olur mu acaba ?
-
@Priss hocam izmir ankara 78 79 hiç şans yokmu sence
-
@dextermorgan mülakatlar bambaşka değerlendirmelere tabi
-
@dextermorgan ilk 850de olursan sansın yukselir süphesız
-
@umudumol var dostum olmaz olur mu
-
@Priss eyvallah hocam böyle diyorsanız sağolun
-
@Priss 80 tahminini gordumde ondan sordum dostum
-
@Priss İzmir Antalya için 80 81 tahminim demısınız tahmin demi gerçekten siz söyleyince
-
@gariban-guy torpil gibi mi mesela
-
Usandım bu canımdan amman Derdimle gezen geze..
-
@umudumol tahminleri biraz yüksek tutmuş olabilirim ama 79-78 bunlara gelme ihtimali bence var