2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Grimmjow Ben kalbim belki dayanmaz diye önce ekranı kapatıyorum yavaş yavaş açıyorum sonra.
-
@Harun-Resid He vallah benziiir
-
Arkadaşlar inşallah herkesin hakkinda hayirli olsun. Istanbul gecen sene 84 le kapatmis 10 puan bence asla düşmez. Gerçek dışı tahminler yaparak insanlari umutlandirmayin
-
@karakalpaklı ahaha hocam harbi çok güldüm ya ama atiba candır erzurum candır sonuç olarak atiba erzurumlu olabilir
-
Arkadaşlar gece erkenden uyumayalım tek kalıyorum .nöbet listesi yapalım nöbetçiler içinde erzak bırakalım.
-
@lessismore yok ya bence 86 ile kapatabilir hatta özel fon doğru olursa 87, gümrük doğru kabul edilirse 88 bile olabilir..
-
@lessismore geçen seneyi niye baz alıyorsun ki geçen sene dışında yüksek kapatmadı hiç bir zaman insanlara tutmaz sen git yat demek daha mı doğru
-
@lessismore senin öngörün ne hocam
-
@Grimmjow geçmiş sınav sonuçlarına nasıl ulaşabiliriz hocam?
-
geçen hakkaten çok yüksekti 85 nedir. 86 87 olacaktı bu gidişle.
-
Tüm iller 80+ oluyormuş bi de...
-
@James-Buchanan 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Tüm iller 80+ oluyormuş bi de...
imkansız.
-
Istanbulun 74 75 leri görmesi çok zor gibi geliyor bana da. Geçen seneki sınav gibi yüksek olmaz ama istanbul gibi yüksek alım yapan yerlerde puanın düşüş hızı da yüksek olmayacaktır. Son sınava bakılacak olursa taban puanında yığılma olduğu için fazla sayıda 2 kat barajı dışından listeye girenler var. Bu yığılma bu sene 84 olmaz daha düşük seviyede olur tabi ama bu 74-75 olmaz
-
@justice hocam 77 81 arası olur bence istanbul. bunun dışına çıkmaz.
-
@justice ve evet çok alım yapan illerde puanların düşüş hızı da yavaş olur ki geçen yıl 84 oldu. doğru tespit.
-
Bir tahminde ben yapayım,geçen sene girmiş birisi olarak söyleyeyim geçen yılki puanlar gibi yüksek kapatmaz iller tahminimce,geçen yıl mesela 100 soruyu 30 dakika gibi kısa sürede bitirdim 90 almıştım,sınav genel olarak kolaydı.Bu yıl gerçekten çok çeldirici sorular vardı genel olarak tüm illerin 80 altı kapatacağını tahmin ediyorum.
-
@James-Buchanan Aynen ben de öyle düşünüyorum hocam. Gözlemlerime göre genelde beklenen netler de bu civarda
-
@justice 74-75 olmasa da olacağı 76-77 bnc
-
@friedman hocam geçen yıl bende girdim 120 dk da bitirdim ve 85+ aldım. bu kez bayağı uzun sürdü ve 78 80 civarı bekliyorum.
-
NOT: Link için heyecanlanmayın sonuç linki DEĞİLDİR!!!
Dostlar selamın aleyküm. Öncelikle hepinize geçmiş olsun, o veya bu şekilde sınav geride kaldı. Ancak huzursuzsunuz haklısınız da.
Süreç hiç uzamadığı kadar uzadı. İki sebebe yoruyorum bunu.
Öncelikle Müdürlük sınavı ile çakışmış olması. O sınava öncelik vererek evvela onu açıkladı kurum. Akabinde bu sınavı okumaya başladığını biliyorum. O yüzden çok kaldığı kanaatinde değilim. İnşallah daha fazla bekletmeyeceklerdir
İkinci uzama sebebi ise bana göre daha sağlıklı sıhhatli bir değerlendirme oluyor. Önceki sınavlara dair özellikle de son sınava dair olan biten şeyleri sürecin içinde olanlar biliyorlar az çok. Ben de epey malumat sahibiyim bu konuda. O yüzden gönlünüz rahat olsun. Herkesin hakettiğini alacağına inanıyorum.
Son olarak size ufak bir şey bırakayım. bundan 3 4 sene kadar evvel ÖSYM sistemi için yaptığım bir şeyi gib sitesinde sonuçları tarayarak nasıl linklendiğine şöyle bir baktım. Tahmini linkim;
Şeklindedir. Eğer evvelden bir yükleme yapılırsa bu linkten yakalanma şansı vardır.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.