2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@atiba siz de mi Atiba bey:)
-
@karakalpaklı tutarsa leblebiler benden
-
@dembaba +2derken ?
-
@ShankS evet facebook ve twitter sandim. ya sabir...
-
@Mimar herşey hazır dedim arkasındayım dostum ama neden açıklanmadı İnan anlamıyorum
-
Arkadaslar hala tartışmayıp hiç bahsetmediğiniz sorular var, aynı soru üzerinde yığılma yapmayalım diğerlerine de şans tanıyalım
-
Olmazsa üzülcem diyordum Artık beklemekten üzüntüm bile zamanaşımına uğradı
-
Bu forumun oluşturanların neredeyse %80 i guy için burada.. Sınav duyumu desek tamam üstü kapalı bir şekilde yürütüldü süreç.. ama biz şuan 10.000 adet kağıdın açıklanmasının duyumunu bekliyoruz Ve bu iş çokta üstü kapalı yürütülecek cinsten değil.lütfen sizleri biraz daha esnek davranmaya davet ediyorum.. yoksa saçmalama düzeylerini hayli zorlamaya devam edecek çok kişi var. @paretowilfredo @Antimülakat
-
@umudumol artık eksi 2 derken misal istanbul 76 ile kapadı kurumda puanı 74-78 aralığında kapatacak gibi . (şimdi buna da muhalefet edip saçma bulanlar olacaktır belirttiğim gibi şahsi düşüncemdir onlara da saygı duyarım )
-
@dembaba anladım hocam
-
@davetsiz ahahahahahahaha şu halde kahkaha attım yaaa Allah da seni güldürsün broo
-
burayı BM Genel Kurulu zannedenler var. Medya sitesi burası, saygısızlık olmadıktan sonra bu tripler kime neye
-
@Priss Hocam cuma tatil yarın açıklayıp itirazların önünü az da olsa tıkama düşüncesi olabilir mi benim aklıma o geliyo
-
@turkkızı evet hocam çağ kebabın bağrından tortumdan
-
@turkkızı ne zaman açıklanacak?
-
@atiba Hocam biz seni Kanada'nın Ontario dağlarının eteklerinden geldin diye yabancı kontenjanından oynatıyoduk. Neden baştan söylemiyosun?:)
-
@karakalpaklı adanalı ronaldo gibi tortumlu atiba oda
-
Önceki sayfalarda paylaşılan soru cevaplarına bakınca, hatırlamadığım cevaplarımı da yanlış sayıyorum ve bu durumda 80 dogru 20 yanlışım çıkıyor.
Hadi en kötü 78 dogru olsun. Emin olmadıklarımı da yanlış saydım. Bu durumda 80 ı bulurum diye düşünüyorum en kötü. Umarım Tekirdağ icin yeterli olur : )
-
@sınavstilisti hocam anlatmaya çalışmayın.Bnce bu konuya girmeyin bile
-
Eskiden buralar dutluktu