2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@James-Buchanan Tamadır o halde Sizin de olumlu o zaman. Hayırlı olsun. Size de başarılar diliyorum.
-
@2016mağduru gib yaz gir neyi bulamıyosun
-
@2525 hocam sgk olsun sizin. inşallah olur.
-
@ddguy dostum inşallah bir sonrakinde senden haber bekliyoruz, kazanacağına inanıyorum biraz daha zaman lazımmış. Bu forumla sınavdan 25 gün önce tanıştım. Kafa dağıtmak için giriyordum, çay tarifine kızanlar da oldu arada bize de sataşıp kazanamazsınız diyenler de oldu. Eğer kazanırsam burada yazmaya devam edicem. Yollarımız biraz zor desteğe ihtiyacımız var çünkü.
-
@ddguy Antalya yazmasan şimdiye listedeydin.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim, kazanamayan arkadaşlara da geçmiş olsun. Hayırlısı bu imiş demekte fayda var. Önümüz KPSS yilmadan calismaya devam etmek gerekiyor. Doğası gereği belki onlarca kez eleneceğiz ama Allah emeklerimizi karşılıksız koymayacak bundan eminim. Bu nedenle hemen bu sınavı arkamizda birakip önümüzdeki sinavlara asilmak gerekiyor. Kazanmis ya da kazanamamia tüm arkadaslara başarılar diliyorum
-
a kitapçığı 100.soru tecil-iflas sorusuydu iptal olmuş
-
@guylassakartık çok sevindim hepinize biraz içim buruk ama olsun nasip boyleymis buraya hep yazın ya inşaAllah mülakat da olur içerden adama ihtiyacimiz var malum
-
tabiki de kazanmisim
-
@2016mağduru neresiydi
-
@James-Buchanan basma yarama basma
-
@guyan-gelmiş hocam sen naptin
-
Dostlar ne zaman yapılır mülakat tahmini ?
-
@brkmrv istanbul:)
-
@James-Buchanan Allah razı olsun hocam olsun istiyorum bende
Stratejik bir istek sizin için ama yine de teşekkür ettim -
Uzun zamandır siteyi takip ediyorum ilk entry mi açıklanan yazılı sınav sonucu nedeniyle yazmak istiyorum. Öncelikle listede bulunan arkadaşları tebrik ederim. Lakin asıl olarak listeye giremeyen arkadaşlara birkaç bişey söylemek isterim. Umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam edin zira daha nice güzel yerlere nice güzel alımlar yapılacaktır...2015 Kasımdaki guy dahil toplamda 5 mülakattan elenmiş birisi olarak bunu tüm samimiyetimimle söylüyorum. Şuan o moral bozukluğunu, umutsuzluğu en iyi anlayan insanlardan biriyim. Sakın pes etmeyin sizden bir kardeşiniz bir arkadaşınız olarak ricam budur. Bu ülkenin önemli kademelerinde önemli insanlar olacaksınız.. her ne kadar sancılı bir yolculuk olsada.. bu sınavın olmayışı o yolculuğun sancılı ama küçük bir kısmı.. ve unutmayın 'yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır'...bu duygularla listede olan arkadaşları tekrar tebrik ederim.
-
Bu sabah anneannem aradı rüyamda gördüm senin kazandığını söylediler bana dedi. Sonra babaannem aradı belli oluyor sınavın rüyamda gördüm dedi. Sonra aradım ikisinide kazandığımı söyledim. Birileri kazanırken birileri kaybedince insan tam anlamıyla sevinemiyor. Ben hayatı hep şöyle yaşadım yaşadığım hiçbir şey nedensiz değil birşeyler yolunda gidiyorsa sebebi var yolunda gitmiyorsa bir sınavdayım Allahtan gelen her şeye boynum kıldan ince bunu yaşamam gerekiyorsa bunu yaşarım dedim. Kazanamayanlar lütfen üzülmesin ben üzüleceğim şeyler yaşadığımda ya ben buna üzülüyorumda çok şükür aileme bişey olmadı onuruma gururuma laf söylenmedi sakat kalmadım sevdiklerimi kaybetmedim değerlerime zarar gelmedi evim var açıkta değilim bunlara bir şey olmadıysa ben iyi olabilirim diyorum kaldı ki insanlar evlatlarını kaybediyorlar yine ayağa kalkıyorlar. Her şey Allahtan arkadaşlar şükredeceğiz. Kazanamayan arkadaşlarım için dua edeceğim ve inşallah hepimiz için en hayırlısı olur.
-
@ddguy elimizden geleni yaparız tabiki, sizlerin sohbeti yazısıyla kendimi motive etmiştim. Çayım sigaram olmuştu burası. Bir sonrakinde biz yazarız hep buraya. Sen de motive olup kazanırsın. Tamam mı??
-
Yüzüm ne zaman gülecek acaba geçen sene kurumdan 81 aldım açıkta kaldım bu sene KPSS 86 aldım kurumda yine açıkta kaldım
-
@guylassakartık tamam anlaştık da o goygoyun yine başı ben olurum kesin