2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar 80 üstü puan alanların şu il gelir mi diye sormasına sinirlenip,samimi bulmuyorsunuz hatta geçmiş yılları da örnek gösteriyorsunuz fakat kaçırdığınız bazı noktalar var bu sene geçmişteki hiç bir dönemle kıyaslanamaz çünkü ne zamandır alım yapılmıyor, dolayısıyla da birikme oldu, kaldı ki benim 2016 puanım 85,66 sıralamam 2450, izmire başvurmak istiyorum kontenjan 150 sınava 750 kişi girecek e bu durumda matematiksel olarak kafamda soru işaretleri oluşması normal, birbirimizi suçlamayalım lütfen
-
Bu sgk lılar da bizi alttan alttan tehdit mi ediyo nedir yeter gari
-
Arkadaşlar öncelikle bekleyen herkesin gözü aydın. Benim bir sorum olacaktı biraz garip gelebilir. 78 puanla Ankara'nın gelme şansı nedir? Yalnız benim istediğim Ankara'nın gelmemesi. Geçen seneki sınavda kaydırma yaptığım için 70 bile gelmedi puanım. Fakat aileme söyleyemedim utancımdan. Şimdi sınava başvurmamı bekliyorlar haliyle. Yani amacım başvurdum diyip, seçtiğim şehre puan yetmedi giremiyorum sınava demek. Çok garip farkındayım ama durum bu.
-
@Duesenberry aynısını düşünüyorum puanim şu kadar deyip basvurmicam diyen çoğu insanın da samimiyetine inanmıyorum destek olun desen anlarım ama puanim şu bilmem ne bunlar samimi degil
-
Şeytan diyo ki: "Kapat gözünü, kalemle rastgele bi yer seç."
-
@LadyLove tam anlamadım kpss yi kaydırdın düşük aldın ama ailene 78 aldm mı dedin? Soruna gelince benim düşünceme göre gelme ihtimali yok
-
@LadyLove Guy da kaydırdım deyin. Zaten kpss ye ne kaldı şurda.
-
@Duesenberry Aynen öyle oldu. Sonuçlar açıklandığında 78 diye çıktı ağzımdan çoğu kuruma yetmez diye.
-
@LadyLove anladım sağlık olsunn
-
Samimiyetsizlikte sınır tanımayan, tehditvari bir cümle olmuş. Hiç yakıştıramadım. @hope
-
Suprizler 5 kisilik alan yerlerden cikacakacak galiba
-
@kilici Guy sınavında kaydırdım diyemem çünkü sınava giremiycem, 70 barajını bile geçemedim ki. Sadece başvuru yaptım ama şehir tercihinden dolayı puan yetmedi diycem. Bu seneki kpssye kadar idare etmeye çalışıyorum.
-
Daha çok arkadaşımız guy olabilsin daha çok çok aile Sevinsin diye lütfen twitter a #sgkbaskaninasesleniyorum gün birlik günü ....
-
@Duesenberry Teşekkür ederim öyle yapacak bir şey yok önümüze bakmak lazım. Gelme ihtimali yok diyorsunuz yani şimdi öyle mi?
-
Istanbulu pahali diyip ankaraya dememek garip. Ankaradada ev fiyatlari asagi yukari o fiyatlarda ve ayni standartlarda. Is yerlerine uzak evler uygundur ama bilmiyorum tabi istanbul pahalidir 3300le yasanmayacak gibi degildir. Korkmayacagim istanbuldan
-
arkadaşlar bu sene ilan açılmadı olayını kafanızdan çıkarın. geçen sene guy tercihleri varken vmy ve mhuy süreci devam ediyordu. ve o sınavlara başvuran herkes de guy sınavına başvurmuştu. ona rağmen 73 ile kapatan yerler oldu en yüksek kapatan yer 79 küsür ile ankara'ydı sanırım.
-
@LadyLove Ankara gelmez 78 e sanmıyorum. Ama sadece tahmin bu herşey olabilir. Siz gerçek puanınızı ailenize söyleyin yalan daha da uzamasın en doğrusu bu.
-
@LadyLove bence kpss ye bi ay varken yalanı açığa vurmaya gerek yok. Güvenlerini sarsma. Ankara 400kişilik alımda bile 79 la kapadı sanmıyorum geleceğini ama hadi geldi diyelim ailenin haberi olmaz ki girip araştırırlar mı küsuratla kaçırdım dersin
-
Hatayli var mı arkadaşlar aramızda? Kira vs soracağım
-
Arkadaşlar yüksek puanı olup şöyle olursa bu olur filan açıklamaları yersiz asıl amacı aşan açıklamalar. Ama SGK ve diğer mulakatların açıklanması 300-500 daha fazla arkadaşın sınava girmesini sağlayacak. Gelecek yeni ilan ile de o sayı kadar fazla kişi GUY a yerleşecek. Bu kişiler bizler de olabiliriz. Sadece bugün için değil biz İİBF liler her zaman birlik olalım. Bunun faydısını bu süre içinde hep beraber gördük. Allah hemız için hayırlısını nasip etsin.