2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@hope Aynı durumdayız ve seninle aynı fikirdeyim hocam Son ana kadar bekleyecegim
-
Hocam ben keyfi olarak takip ediyorum burayı. Sınava da başvuru yapmayacağım. Yazınızda puandan bahsetmeniz hiç hoş olmamış. Puan almışsınız, çok çalışmışsınız inşallah karşılığını da alacaksınız. Sadece cümlemizi bitirdikten sonra tekrar bir bakın yanlış anlaşılmaya çok müsait olabiliyor bazı ifadeler. @hope
-
@hope illa ki samimisinizdir kendi içinizde ama dışarıya yansıyan o değil yani bende biliyorum niyetinizin kötü olmadığını. benm naçizane görüşüm puan belirtmeden burdaki insanları etkinliğe çağrırsanız sıkıntı çıkmaz. Zaten sgk ya girdiğiniz için puanınızın yüksek olduğunu kestirebiliyoruz
-
@kismetnasip maraşta evler ucuz kardeşim hakim arkadaşım var 3+1 dairede 625 liraya oturuyor. Nosunu atabilirim:)
-
Arkadaşlar iyi aksamlar kafami karistiran bir konu var biliyorsunuz bu yil ki puanlar gecen yilin iki puan yuksegine denk geliyor ama siralamasi onunla ayni bu bizim icin nasil bir sorun olusturur. Gecen yil 0.02yle siralamaya giremediğim icin şu an her şeyi düsünüyorum. Bir de konya kaç puan üstü icin ideal cevap verebilecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
arkadaşlar büyük söz söyleyeceğim İnşallah altında kalmam 82 yi geçen istediği yeri yazsın. yok istanbulda kira şöyle burda böyle her yerin avantajı var olayı kiraya indirgemeyin. yaşayabileceğiniz yeri seçin. yazayacaktım ama yine duramadım. Allah gönlümüze göre versin
-
@reagan hocam bende sahibinden.comdan baktim dulkadiroglunda 1+1ler 1100filandi. Hatta belki maras yazarim diye linki kaydetmistim yaziim linki. https: // www.sahibinden. com /ilan/emlak-konut-kiralik-sahibinden-1-plus1-full-esyali-kiralik-luks-daire-297125628/detay
Ya evin standartlarina gore degisir tabi ama guvenlikli,site olayina girince biraz artiyor fiyatlar. ben bi bayan oldugum icin guvenlige cok onem veriyorum.o yuzden bin kusur oluyor iste -
@thequeenoftheguy Ankara dururken neden İzmir yazdın derse
-
2017 kpss ye ve referanduma 5 kala gelen ilan herkese hayirli olsun. Umarım gönlünden geçen hakkında hayırlı olur ,sınavda başarı gösterenler için ve aylardır sabırla bekleyip pes etmeyen herkes için .
-
istanbul'da servis imkanı var mı?
-
@hope dua edinde sınavdan elenmeyin çünkü sınavdan elenirseniz kpss puanı sizi kurtarmayabilir çok sıkı rakipleriniz olacak
-
Tuğrul koçer hoca anket yaparmı acaba
-
@lal arkadaşım bizim derdimiz kurum sınavına girmeyi kusuratla kaciracak olanların önünden çekilmek hiç başvuru dahi yapmamak yani. Önce bizi anla sonra yorum yap.
-
Sgkyı kazananlar başvurmsz değil mi arkadaşlar
-
@Stefan-Köriy Hayır başvurmazlar
-
@Ülkü inşallah ya 300 kişide az değil
-
Arkadaşlar rize yada arhavi yazmayı düşüneneler var mı
-
@honeybee Hocam ben düşünüyorum ama ben sürenin sonuna kadar fikrimi çok değiştiririm
-
@honeybee ben arhavi ve konya arasinda gidiyorum .
-
5 kişi alıyor olması çok tedirgin ediyor