2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Ülkü hocam cevap vermek isterseniz tabi puaninizi öğrenebilrmiyim
-
arkadaşlar tecil hakkında net bilgisi olan var mı?
-
@Priss hocam 76yla nereyi secmeliyim 16binlerde siralamam yardimci olurmusunuz lutfeenn cok tesekkur ederiimm
-
@by123 puanınız kaç acaba
-
@by123 puanınız kaç acaba
-
@Ülkü puanınız kaç acaba
-
90 üstü puanım var nereyi yazmalıyım diyen çok sevgili kardeşlere 102 puanım var Şırnak gelir mi?
-
@senendeksi riskli uzak dur
-
@SR haklısın çünkü dikkat edilirse o zaman sınav da 28 kasımda idi yani vmy sonrasinda idi sgk zaten yoktu diger bikac kurum 2016 basinda idi ornegin Defterdarlık yoktu şubatta idi il goc yoktu ocakta idi yani dikkat edilmesi gereken şeyler var arastirilirsa nette hepsi mevcut tabi yinede verilecek kararlara saygı duyulur sadece dikkat edin derim...
-
@by123 kaç puanla konya cısın kardeşim
-
@paretowilfredo @Priss @Antimülakat hocalarım bir sorum var diyelim bursayı seçtim ve 3 tercihime de merkez nilüfer iznik yazdım hersey yolunda gitti ve kazandım bana bu 3ünde sana sıra gelmedi o yüzden beklemedesin diyor mu yoksa ınegöle git fln mi diyorlar.
-
Sgk mülakatları açıklansın daha fazla arkadaşımız guy sınavına girebilsin lütfen destek verin #sgkbaskaninasesleniyorum
-
@pareto 5 kişi alan yerler kaçla kapatır 83 lere çıkar mı
-
@Hannibal hocam bursa icin 1 merkez ve 6 merkez ilçe var sen bursayi seçtin mi 7 tercih ekranı açılır 1. Ye merkez 2. İznik 3. Ye inegöl 4. Yenişehir ......diye 7 ye kadar secerek gidersin dediğin gibi bişey yok olamaz
-
@SR durumunuzun en iyi şekilde öğrenmek için askerlik şubeleri çok yardımcı oluyorlar.Çünkü biz burdan ne kadar bişeyler yazsakta eksik kalıyor bazı şeyler
-
@Umutlu-bekleyiş tesekkurler ben 3 tane saniyordum hep
-
@s-g sen Urfayi seç %80 gelir.
-
Simdi aksam babam eve gelir, ankara yaz der. Baba derim benim puana ankara gelmez, napayim alsaydin o puani der Benim aile hem ise girmemi istiyor,hemde asla ankaradan ayrilmamami istiyor. Boyle de degisik.
-
@kismetnasip puan kaç hocam.
-
Sabahtan beri 80.3 ile tekirdag ve bursa arasında gidip geliyorum bir yardim edin dostlar başıma ağrılar girdi.bursa korkutuyor beni