2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guydaguy Geçen sene İzmir yoktu bursadan Antalya'dan herkes korktu yazamadı bu sene öyle bişe olmaz
-
@Hipokrat evet hocam ben memlekete yakin oldugu icin yazmayi dusunuyorum. Hayirlisi olsun. Ama konya yinede sanmiyorumki 83 le falan kapatsin. Daha dusuk kapatacagini dusunuyorum.
-
Kardeşim öncelikle ilan için çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkürü borç bilirim @ddguy @miss-smith beni de yanıtlarmısınız bencede istanbul izmir bursa antalya ve ankara bu 5 şehrin bir arada açtığı ve bu kadar yüklü sayılarla aldığı başka zaman yok ilk defa 5 şehir bir ilanda buluştu bu puanları çekecektir ben mesela ilan gelmeden önce diyordum ki yazar bi yeri geçerim derse banada gelmiyosa artık filan diyodum ama öyle olmuyormuş puanım 82,6 inanın kötü bir niyetle sormuyorum korktuk mecbur korkuyoruz 3. kez dışarda kalmaktan korkuyorum sizce puan riskli mi hep 83 ve üstü rahat olarak konuşulmuş ama mesela bi bursa bi antalya uzak mı durulmalıdır? sadece şahsi kanaatinizi merak ediyorum. teşekkürler
-
-
@selda 87 hocam
-
@aylin çok güzel biyer 5 yıldır bursada yaşıyorum. Tarihi, denizi uludağı,yeşilliği,yemekleri, imkanları çok çok iyi istanbul ve izmirden sonra Türkiyenin en güzel şehri bence
-
erzuruma basvuracak olan var mi arkadaslar
-
@guyman hocam geçen dönemlerde yapılan sınav taban puanları rehberin olsun hangi yıl bi il 80 üstü kapatmış bak 80 kusuratli olan tek bi yıl var o dönemde de Ankara gibi alım yapan il yok şu an 4 büyük il var senin puanına bursa gelir
-
75.3 e mardin gelirmi arkadaşlar
-
@oguzhan06 bu kadar büyük şehir varken heleki istanbul 850 kişi alıyorken doğu illeri 72 73 lere bile düşebilir
-
@guyman sana Ankara harici heryer gelir bence dostum bakma burda konusulanlara icinden geceni yaz gec zaten gelmisiz nisan ayina il gelmese bile kaybetcek bisey kalmadi artik guydan 1hafta snra kpssye gircz gonlunden geceni yaz gec ben oyle yapcm snra uzulursn
-
@sradaninsan kaç yaşında insanlarsınız yaptığınız muhabbete bak.
-
@vmy inş. Mesai arkadaşı oluruz artık
-
@Stefan-Köriy Erzurum mu yazacan.puan kaç.
-
@Dadaş benim aklımdan gecti.Igdirli olduğum için.Ama şuan Isparta da yaşadığım için Antalya istiyorum .Bakacağız antalyaya da yüksek puanlilar yigilirsa belki basvurmam.
-
Hocam siz nereyi dusunuyosunuz @ddguy @miss-smith
-
@ErtuğrulBey76 ben erzurumlu oldugum icin buraya basvuracam ama kutupanede calisan 90 bandi bes alti arkadas ta erzurumu istiyor ama ayni zamanda kendileri gakimlik kaymakamlik ve sgk mulakat sonucu bekliyor insallah su sonuclar aciklanir
-
@Dadaş puanın kaç.
-
@ErtuğrulBey76 yok puanım 75 gelmesi en garanti Mardin mi Şırnak mi neresi olur acaba orayı yazacam
-
@ErtuğrulBey76 benim 80 üstü kardesim