2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Izmır yazmayı düşünenler puanlarınız kaç acaba
-
@krtalprn 82.58 hocam
-
Arkadaşlar fikir almak isteyenlere tecrübe mi söylemek istiyorm kesinlikle pişman olacaksanız da kendi kararlarınızdan pişman olun içinizden neresi geçiyorsa orayı yazın fikir alanlardan biri de bendim ve 17 ayıma maloldu.Allah yardımcımız olsun
-
İstanbul taban tahminlerini alabilirmiyim arkadaşlar ? 4000 lik aday da 77 gormesi 4250 kişilik aday için aynı civarlar mı olur?
-
@Dadaş ilk önce 86 dedin sonra 80 üstüne niye duzenledin kardes
-
@friedman98 bu şene çok şehir var istanbul en son alımdan düşük kapatır bence
-
Konya yazmayı düşünen kimler var? Kaçla kapatır sizce ?
-
@krtalprn 89 benimde hocam
-
@geleceğinuzmanı benimde 85.5 de kurum sınavında yüksek kapatır diye korkuyorum ki 78 aldığımda üniversite son sınıfta iken mersini yazdım 80 doğdum yetmesi istanbul izmir arasında gidip geliyorum
-
@hkkcndr 85.5 ile izmir istanbul arasında gidip geliyorum hocam
-
@ddguy her sene guy ilanından sonra biz 85 üstü alan 5 arkadaş şurayı yazacaz diyenler türüyor
-
Hayır anlamadığım sormuşlar izmir yazmayı düşünenler puanları kaç diye insan gibi yazmışım. Sırf puanım 89 diye eksi vermişler. yazık insanın içi fesat olmasın
-
@nitrogb enteresan gerçekten bende 105 puanla Paris e basvurcam ama korkoyorom yaa
-
@Ülkü ben de Arhavi düşünüyorum
-
@Dadaş Artvin ile Erzurum arasındayım
-
80 VE ALTI ALAN ARKADAŞLARA DUYURUMDUR: Kesinlikle aklınızdan listeler tutmaya o bu nereye yazıcak diye bakmaya çalışmayın. Matematik hesaplarına girmeyin puanlar açıklandığında şok olursunuz. İçinizden nereyi yazmak geliyorsa orayı yazın burada mantıklı uzak dur denilebilecek iller sadece Ankara ve İzmir olabilir buralıysanız ve 80 civarında ise puanınız gönül rahatlığıyla yazın.Tekrarlıyorum içinizden neresi geliyorsa orayı yazın anketlere söylemlere inanmayın yok şu kadar kişi şurayı yazcaz bilmemne. Akıl mantık yok bu işlerde yoksa Bursa ve Antalya 73 le kapatmazdı hep manipüle edildi yine ediliyor dikkat edin akıllı olun başkasına bakmayın
-
Arkadaşlar şu sgk denetmenliği övenler yanlış bilgi veriyo.Sgk denetmenlğin hiç bir artısı yok guya göre.Gelir uzmanlığı hazırlığınızda herkes şevkimizi kırmaya çalışıyo.Yok düz memurmuşda kariyer değilmişte.Sgk denetmenlik özlük hakkı guyla aynı mali hizmetler guyla aynı defterdarlık guyla aynı.Bakın maliye uzmanlığı iyidir.Maaş olarak bu saydıklarımla aralarında 1000 lira oynar.Benimde puanım p35 82 küsür.Bnde Ankarayı istiyorum.İnşallah gelir.Riski var Ankaranın yüksek kapatma tehlikesi var.
-
86 puanla ankarayi yazmak mi rizeyi yazmak mi aklimi kaciricam yardim edin carpintiyla uyandim
-
@iktisatci nereyi isyiyosan orayı yaz
-
83-84 üstü arkadaşların nereyi yazsam acaba gelir mi ki söylemleri 75-80 bandındaki arkadaslara hakaret gibi resmen. Hiç bir il 80-81 üstünü görmeyecek bu da burada dursun. Ben demiştim derim