2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@guydemapusant dalga geciyolar kardeşim başka bi şey değil ego tatmini kimse kusura bakmasın
-
@ddguy üzerinizde psikolojik baskı olusmasın çoğunun da puanları şişirme üç guy sınavı gördüm hep aybı manplasyonlar. Kalbinden nere geciyosa yaz sen de
-
ARTIK HERKES PUANININ OLDUGU FOTOĞRAFI ATSIN bişey sormak istediğinde
-
@guydemapusant aynen hocam kimseyi kandiracak kadar vicdansiz değilim kimsenin moralini bozacak kadar da küçük değilim defalarca kez dedim dedik 83 üstü hatta bence bu rakam 81 ama 2 puan yüksek dedim 83 üstü korkmasin akıl var mantık var sınava 130000 kişi girmiş yaklaşık şu gruba bakınca 10000 kişi 85 üstü herkesin arkadaşları varmış bilmem neymiş
-
@ddguy arkadasim kurum sinavina giremem diye korkmuyorum zaten kurum.sinavi ankarada cok yuksek mi kapator diye korkuyorum rizede 5 kisi oldugu icin mulakatta korkutuyo yani 86 puan olmasi hicbiseyi garantilemiyo 31 yasindayim ve ilk defa duzgun bi puan aldim sence su an egomu tatmin etme derdine dusmus olabilir miyim
-
@guydaguy ise sadece maaş ve özlük hak olarak bakarsan arada fark görememen gayet normal olur. İş tatmini denen birsey vardır. Meslek saygınlığı ve yetki denen kavramlar vardır. SGK denetmeni dediğin insanın elinde mühür var denetim yetkisi var. Kedi ciğer mevzusuna döndürme işi istersen.
-
@iktisatci 86 puanı oraya koyup iki il arasında kalmak mantıksız bi ifade bana desen ki kardeşim ankara Rize kurumda kaçla kapatir tahmini desen amenna sana bi şey demem ama sen direk iki il arasında kaldım diyosun 79 alan adam vardır Rize dusunuyodur senin 86 puanını görüp yazmaz Rize 77 yle kapatır nolacak o adamın hakkı söyle bana
-
@iktisatci kurum sinavina girebilmek.degil yani tum mesele oyle olsa tabi ki korkmam hicbiyer 80 in ustune cikmayacak zaten ama kurum sinavonda taban puanlarin ne olacagini kimse bilemiyo
-
@ddguy anladim kardesim dogru soyluyosun bu acidan dusununce haklisin ama ben de napacagimi sasirdim ailem ankarada ankara yaz diye tutturdu ve anket sonuclari da hic guven vermiyo napacagino bilemiyorum zaten bu stresle kurum simavina omrum de yetmeyebilir
-
@ozlm bende arhavi düşünüyorum puanınız kaç
-
@honeybee 82.1 sizin ?
-
@ozlm 83.7
-
@iktisatci anket ve tum forumlar dahil hiç birine inanma senin hedefin her halukarda kurumda 85 üstü olsun bu her il için geçerli korkma nasibinde ankara varsa olur strese gerek yok
-
80 üstü alan arkdşlr kızmayın gücenmeyin ama yok bana şura gelirmi yok bura gelirmi demeniz komiğime gidiyor bu iş tamamen şansa kaldı artk bunları düşüneceginize bi yer belirleyip yazın işte bukdr basit hele sizler için çok basit olmalı diye düşünüyorum . 80 altı puanlar düşünsün bırakında . Bnim 80 puanım olsa gayet rahat olurdm. Ben bile düşük puanımla yazacak yer buldum içimden geçeni yazıcam gelmez biliorum ama okdr kendinizi kasıosunuzki seksen üstüler oturun kuruma çalışın ne güzel elinize fırsat geçmiş oturun şükredin
-
@umutsuz1990 buyrun görün bu insan bile umutlu şimdi kalkıp da 80 üstü nasıl konuşur deyin bana bu insanın Ahi tutar benden söylemesi ifadelerinizi düzgün yazın
-
Çogu sallıyor zaten emin olabilirsiniz formlara kalsa herkes derece zaten adamin baksan 70 puani yok ama iste insanlarin rizkiyla nasil oynarim derdinde bu kadar kötü düşünürseniz Allah yardim etmez haberiniz olsun benim 87 puanim var rize gelirmi bu gelirmi şu gelirmi ayip bu yaptiginiz sizin bu sinav en fazla kac puanla kapatmiş?kaldiki kpss var 2015 2016 puanlari gecerliligini yitiriyor bence cogu kisi riske girmiycek sinava bile basvurmuycak bu is cocuk iyuncagi degil kpss nere guy sinavi nere ikisinden birini tercih etmek zorunda.yani burda sallamayin öyle 85ler falan kimse inanmiyor
-
Kmse bilmiyo
-
78.33 neresi gelr aklm sastı
-
78le il kararimi verdim. Burayida takip etmicem artik. Gelirse canimdir,gelmezse zaten hic benim olmamistir Oncelikli hedefim kpss..guyu cok bile dusundum Sizlerde kararinizi verin,ve buralari bi sekilde birakin. Cunku insan baktikca kafasi karisiyor. Tevekkul etmek en iyisi. Rabbim herkesin gonlune gore versin,saglicakla kalin dostlar
-
@atibareis kpss nere guy sinavi nere derken orda yaniliyosun ama kardesim kpss de sorularin yarisini yapan zaten 84 85 aliyo ama guyda oyle bi luksun var mi 100 sorudan 85 digru yapman gerekiyo sence hangisi daha kolay