2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
arkadaşlar aranızda Hataylı ya da Hatay'ı bilen var mı? Nasıl bir yerdir, geçim olanakları nasıldır vs. merkez ve İskenderun'dan sonraki ilçe alternatifi nedir? Yardımcı olabilen olursa sevinirim.
-
Ön görüdür ; kurum sınavında istanbulu garanti olsun diye çok kişi yazacak ama 800lük alımda 84le kapattı istanbul ki 400dü yanlış hatırlamıyorsam ank alımı 85le kapattı ist düşük kapatır die düşünmeyin kurum sınavında ki şahsi kanaatim az alım yapan illerin kurum sınavı düşük kapatır. Yani kurum sınavına girersin istanbul garanti olur da geçer misin orası ayrı geçen yıl bende ist olsun garanti olsun dedim 80 kurum döke saça yeter dedim ama şuan yine ist için gircem kurum sınavından korkuyorum bakmayın siz herkes deli gibi çaışıyor o küçümsediğiniz 76lar 77ler hatta 75ler.
-
2015 yılında ANKARA için guy sınavına girmiş biri olarak söylüyorum.Şehirlerin kurumun sınavı için oluşacak taban puanları tamamıyla şans gözüyle bakmayın. tabi ki 2016 yılında yüksek sayıda alımlar olmaması büyük bir birikime neden oldu . Alım yapılacak şehrin çok sayıda olması ve çoğu şehrin kontenjanının düşük olması bazı arkadaşlarımızın canını yakabilir. puanı 85+ olan arkadaşlar özellikle Ankara ve İstanbul dışında olup kontenjanı düşük şehirlerde yaşayanlar oraların puanını şişirebilir ama Ankara'nın puanının 80+ kapatacağını düşünüyorum.2015 yılında 82 küsür puan alıp gözüm kapalı Ankarayı tercih etmiştim bunun sebebi de kurum sınavına 2000 kişinin davet edileceği ve düşük kapatacağı düşüncemdir . Ankara gibi kpss alan öğrencisinin yoğunlukta olduğu bir şehir elbette birikme sebebiyle düşük kapatmayacaktır. İstanbul'u tercih edecek adaylar kurum sınavına davet edilecek kişi sayısının çok yüksek olması sebebiyle çok rahat sınav hakkı gelebilir düşüncesiyle tercih yapabilirler. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar birilerimiz üzülürken birilerimiz sevinecek ama unutmayalım hemen ardından yeni bir kpss sınavı var . 2017 kpss sınavıyla beraber artık hepimiz puan yılı olarak eşit olacağız . sınav hakkı gelmeyende her şey bitti düşüncesine kapılmamalı .Sınava davet edilen arkadaşlarda benim kpss puanıma göre çok düşük kapadı tercih ettiğim il kesin kazanırım havasına da girmemeli. kurumun hazırladığı sınav sıkı bir çalışmayla çok yüksek netler çıkarmayı sağlayacak bir sınav . Her şey gönlünüzce olsun.
-
Hergün kendi aramızda Sgk mülakatlarının açıklanması için etkinlik yapıyoruz siz de katılın. 60 Sgk Uzman Yrd 22 kadar müfettiş yrd 300 denetmen yrd mülakat sonucu şuan açıklanmayı bekliyor.100 kaymakamlık var ayrıyetten.. Başkana yazıyoruz elimizden geldiğince eğer siz de yardım ederseniz başvuru tarihi bitmeden açıklanabilir ve yüksek puanlı rakipleriniz önünüzden çekilir.Bu sınavlara giren arkadaşların p35leri hep 84 85 ve üzeri olduğunu unutmayın şuan 8 mülakat var açıklanmayan toplasak 1000 kişiyi bulur gidecek aday. Özellikle 75-80 bandı arkadaşlardan destek bekliyoruz ben şahsen sgk olursa guya girip kimsenin önünü boşa tıkamam.
-
@Sipsilimarpuc elbette arkadaşım vakti olan arkadaşlarımız destek olsunlar hak edenler gerekli kurumlara yerleşsin . Acaba mülakatta geçemezsem endişesi ile birlikte yeterli puana sahip arkadaşlarımız guya başvurabilirler.
-
Herkese kolay gelsin. Bu sinava daha once 3 defa girmiş birisi olarak sozlerime baslamak istiyorum. (Suan baska bir kurumda çalışıyorum) arkadaşlar öncelikle ilan güzel. 2bin güzel rakam. Istanbul Ankara Izmir Antalya gözde iller olacaktir. Kanaatimce Ankara izmir ve antalya bu ilanda 80 üstü kapatır. Gecen sene dedim hicbiri 80 üstü kapatmayacak hatta bazi iller sürpriz olacak Bursa gibi.. bu sene bunlarin 80 üstü kapatacak diye soylememin nedeni ise gecen 2016 kpss puanlarinin 2015 göre farklı olmasidir. 2015 te 80 puan 5000 lerde iken 2016 da 80 puan 9 binlerde. Bu aralık guy puanlarina etki edecektir. Bu yüzden söylediğim iller 80 üstü kapatir diye düşünüyorum. Istanbul'un olayi biraz farkli çünkü 4.250 kişi sinava girecek o il için. Yaklaşık 78-79 arasi kapayacagini düşünüyorum. Surpriz il tahminim bir tane, o da Bursa 75 lere kadar düşebilir yine. Diger iller hakkinda yorum yapmak istemiyorum. Her an her şey olabilir. Hemen tercihinizi yapın ve ders çalışmaya devam edin. Bu süreçte burada ne kadar fazla vakit gecirirseniz o kadar kazanma sansiniz düşer. Kurum sinavinda gecen sene illerin nasil kapattığını görmüşsünüzdür. 80 in altinda kapatan il yoktu. Insanlar artık var gücüyle çalışıyor. Allah kolaylik versin herkese. Emeklerinizin karşılığı boşa çıkmasın...
-
Yalnız şu 2 günde anladığım kadarıyla forumda 82 83 altı alan yok gibi herkes 85 86. Bundan sonra puan yazanlar puanlarının fotoğrafını atsın bence
-
@Sneijder bursa 75 lere düşer Antalya 80 üstü mu kapatır demek istediğin bu mu
-
@Sneijder bu kadar kesin ifadeler konusmasaniz herkes için daha iyi olur kardeşim
-
@ddguy bu sadece Gecen senelere göre olusturulmus bir tahmin.
-
@ddguy kesin bir şey yazmadım. Istatistiklere göre tahminde bulundum. Ben oraya bursa 75 le kapatacak demedim. Surpriz il tahminim bursa gecen sene olduğu gibi bu sene de 75 lere kadar inebilir dedim.
-
@Sneijder 77,79 Şanlıurfa riskli mi sizce ?mantıklı yaklaşımınızdan size sormak istedim
-
@fatoship kusura bakmayin diger iller hakkinda yorum yapamam.. Sadece belirgin olanları açıklamak istedim.
-
@fatoship riskli derim. Çünkü 85 kişi alıyor. Sayı çok iyi. Başvuru yığılmasi olavir
-
@Sneijder anladım ,teşekkür ederim gene de .
-
@Ekonomist63 insan nereyi yazacağını şaşırıyor.. düşük kontenjanlı illere başvurmak mı mantıklı acaba ?
-
Bence kimseye puaninla nereyi yazacagini sorma arkadaşım. Kimse bir şey bilmiyor, bilemez etki altında kalırsın @fatoship
-
Adam gelmiş bildiğin müneccim gibi şu il şu puanla kapatır diyor.10000 kişinin envanterini 2 dakikada çıkarttın helal olsun.Milleti yönlendirmekten ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum.
-
@merkantilist evet ,içinden geleni yazmak en mantıklısı sanırım .Her şey olacağına varıyor nasılsa ..
-
@Sneijder arkadaşımız tecrübelerini, fikirlerini yazmış ama bütün mesajları eksilenmiş. Acaba eksi verilmemesi için ne yazmak gerekiyor? Malumlara dönmeye başladı burası da.