2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@saay Bu konularda aslında @Fişek-MORGEN daha tecrubelidir bide ona sor.
-
Hakkımızda hayırlısı bakalım hele.
-
@umutsuz1990 puanım 82.03 ben de kararsız kaldım tamam belki illerin çoğunu seçebilirim ama kurum sınavında ne yapcam kurum sınavında sıralamaya girememe ihtimalim yüksek 80 üzeri alanların çoğunun korkusu kurum sınavında başarısız olamak ellerinde eli yüzü düzgün bir puan var çöp olmasını ister mi hiç o yüzden 80 üzeri alanlara laf edip durmayın
-
ALPLER HAZIRLANIN GUY KALESINI KEFEREDEN ALMAYA GIDIYORUZ.GAZAMIZ MÜBAREK YOLUMUZ AÇIK OLSUN:}
-
@saay kardeş benim elazığlı bi arkadaşım var ve şuanda da elazığda puanı 78 ona diyorum teredütsüz başvur şans %75 . Ama burda ANA MANTIK:HANGİ ŞEHRİ İSTİYORSAN ONU YAZ. tecrübeli kişilerin yorumlarına BAK hepsi derki GÖNLÜNDEKİNİ YAZ. TECRÜBE AKILDAN DA ZEKADAN DA ÜSTÜNDÜR.
-
@Fişek-MORGEN akıl akıldan üstündür.Eyvallah kardeşim.
-
@omer kardeşim neyin garantisi varki kurum sınavının garantisini nasıl düşünebilrsn kurumu garantiye mi almak istiosun çalışırsın işte ozaman garanti olur seksen üstü alıpta boşlamış olan çok insan var
-
@umutsuz1990 tabiiki de garantisi yok fakat bu puanla Ankara'yı yazsam 82 ile kapatsa bile kurum sınavında illaki yüksek puan almış olanlar girer toplamda zaten 155 kişi alıyolar .
-
@Fişek-MORGEN 76 ile nereyi önerirsin hocam
-
@ff büyük ihtimal ben varım kardeşim
-
Ya biri de 75 e Mardin Şırnak Diyarbakır veya şurası burası gelme ihtimali en yüksek yer neresi bi tahmin söylesin genşler
-
@omer kardeşim bide şöyle düşün senin yerinde olmak isteyen biçok insan var oyüzden rahat ol gönlünden geçeni yaz kaçıncı senen bilmiorm ama benm bulundgm il herzaman ilanda olan bir il değil nadir bulunan bir il ve bn nasip olursa mutlaka bu ilde çalışmalym özel durumlardan dolayı ama puanım yetecek gbi durmuor yinede yazıcam. Demek istedğm şuki rahat ol herşey nasip bak onca emek vermişsin o puanı almışsn kuruma daha ii çalışırsın yüksek alırsın nasip herşey
-
@johnash GÖNLÜNDEKİNİ
-
@umutsuz1990 benim ilk senem yeni mezunum ilk kez guya hatta kurum sınavına gireceğim sistem hakkında çok bi tecrübem olmadı o yüzden bu kadar endişeliyim yanlış bir şey yapıp puanımı boşa harcamak istemiyorum
-
@omer yüksek bir puanın var yanlış bişey yapacagını sanmıorm
-
@omer Bende senle aynı endişelerdeyim. Yeni mezunum ve guyda kaç soru çıktığı bile dün öğrendim.
-
GİB HELAL OLSUN İLANIN NE ZAMAN GELECEĞİ AŞAMASINDAN BAŞLAYARAK MÜLAKAT SONUÇLARININ AÇIKLANMASINA KADAR CİGERİMİZİ SÖMÜRÜP BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRÜYORSUN. ilan beklerken ne güzeldi
-
@Ülkü Aynen öyle daha önce 3-4 kez sınava girmiş arkadaşlar var onlar tecrübeliler bizim endişelerimizi gereksiz görüyolar laf etmek yerine bizi bilgilendirseler yardımcı olsalar keşke
-
Arkadaşlar biliyorum tercihini yap geçmiş tecrübelerinden hareketle anket kelimesine bile karşı. Ben anket açmak istemiyorum ama en fazla üyesi olan platform burası ve tercihlerde hangi iller ön planda bunu görmek adına adminlerden rica ediyorum. En azından bir fikir sahibi olacağımız sadece illerin yazılı olduğu bir sayfa açılsa, kaç kişi hangi ili yazacak . Puan vs. belirtilmesin, sadece tercih edilecek iller. Hem adminlere, hem de size soruyorum böyle bir şey için onay çıkarsa çok memnun oluruz.
-
@Ülkü puanın kaç nereyi düşünüyosun