2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kilici kardeşim bnm tahminim. Hiç ilgim yok yani merak etme;)
-
@Atauni25 Hangi müneccimle ne gibi bi bağın oldu merak ettim.
-
şuraya puanımı ve sıralamamı yazayım belki birilerine yol gösterici olur.(2016----->81,42544----->7187)(2015----->80,59376----->5629)
-
Simdi siralamalar yaklask 2 bin geriledi ya bu kapatma puanlarinin yukslmesine nedn olurmu bu bni cok korkutyor bilgsi olan biri bni aydinlatablrmi?
-
Tercihler,kurum sınavları yine bir şekilde hallolur ama mülakatlardan hiç kimse bahsetmiyor..Şöyle sınav başarısı ve mülakatlardaki performansı objektif biçimde değerlendirerek liste oluşturulması yine hayalmiş gibi geliyor!..
-
@kilici %0.1 bile riske girecek durumda değilim dostum yaş 28 oldu bursa güzel şehir tabii fakat kurum sınavında sıkıntı yaratabilir geçen alımda sürpriz oldu ama bu sefer sürpriz yapacağını sanmıyorum İstanbul olsun benim olsun hakkımız da da hayırlısı olsun
-
@karakalpaklı hocam ben de sizi merak ediyorum nereyi tercih edeceksiniz?
-
@Grimmjow 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kilici %0.1 bile riske girecek durumda değilim dostum yaş 28 oldu bursa güzel şehir tabii fakat kurum sınavında sıkıntı yaratabilir geçen alımda sürpriz oldu ama bu sefer sürpriz yapacağını sanmıyorum İstanbul olsun benim olsun hakkımızda da hayırlısı olsun
-
@karakalpaklı kardeşim müneccim olmaya gerek yok. Yıllardır bu olayın içindeyiz sonuçta. Her şey tahmini yani. Olur olmaz göreceğiz.
-
@Grimmjow O zaman istanbul doğru tercih hayırlısı olsun hocam hakkınızda
-
@Atauni25 Alan sınavından önce dil bilgisi çalışmanı tavsiye ederim. Cümlelerin tahmin değil kesin yargı içeriyor.
-
@İnmyheart Nereyi istiyosunuz hocam puannınız kaç
-
@sradaninsan Bursa, Izmir, Tekirdağ ya da Istanbul hocam.
-
@karakalpaklı düzgün konuş birader istersen. Yazdığın şey saygısızca. Burada yazarken dilbigisine mi dikkat edicem.
-
@Ülkü 81.3 Antalya hocam
-
@Atauni25 Emredersin.
-
@karakalpaklı emir falan olayı değil. Sen gereksiz şeye değindiğin için öyle söyledim. Bn zaten neyin kaçla kapatacağını bilecek halim yok. Bn geçmiş yılların tecrübesi ile bu değerleri söyledim.
-
@Atauni25 Illerin hepsini şu puanla kapatacak diye söylüyosun. Tahminim şu yönde desen yine anlayış göterecem. Fakat hepsini kesin dille öyle olacak böyle olacak diye söylüyosun. Sonra da burada atar yapıyosun.
-
@MuzafferKomutan yapmayın böyle şeyler istemeyin arkadaşlar geçen yılı bi araştırın ders alın anketi görenler kararlarını illaki değiştirecek herşey tekrardan karışacak
-