2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Hannibal hesabımi kapatmamak için zor tutuyorum kendimi insanların canı yansın istemiyorum bi kaç ego seviyesi yüksek tatmin amacı taşıyan insanlar yüzünden ihtiyacı olan puanı kritik olan kardesimin canı yansın istemiyorum Allah için umutsuzlugu elimden geldiğince gidermeye çalışıyorum ama topluluk bi anda geldi gerçekten sıkıldım
-
@selda hocam yine sizinki iyimis antep urfa istabul olabilir benimki cok riskli
-
@adam-simith valla bu iş gerçekten 80 içinde riskli neden dersen¿ 80.9la kapatan var. 73 için en riskli dersin,kaç kere 73le kapanan yer gördük. O yüzden bizim gibi böyle arada puanlılar bnce kendini ailesini dinlesin. Olözsada önümüze bakarıxz.sonuçta sahip olduğumuz birşeyi kaybedecek değiliz
-
@selda nasip deyip yazacagiz selda hocam yicek ekmegimiz varsa Rabbim nasip eder
-
@ddguy zarar gören siz olursunuz bence bir il secin ve asla değiştirmeyin ben öyle yaptım baya bir yük kalkti ustumden simdi derse odaklanabiliyorum
-
75 e Mardin Şırnak gelir dedim, dünya kadar adam mantıklı ben de yazacam diye mesaj attı. Ben mardinle Şırnak a adamları doldurdum rahatça diğer yerleri yazabiliriz
-
79 puan, 11 bin sıralamaya yüksek ihtimal İstanbul yazacağım. Düşük ihtimal ise Antalya, Tekirdağ, Kocaeli illerinden birini yazmayı düşünüyorum. Sizce gelir mi ve en mantıklı karar hangisi olur? Herkesin gönlüne göre olur inşallah arkadaşlar.
-
@metmeto senin İstanbul yazman mantıklı
-
@ErtuğrulBey76 tekirdağ istanbuldan fazlamı kalatır diyosun
-
@krtalprn hayırlısı olsun hocam.. ilk içinden ne geçtiyse..
-
Yoklama kaçağı başvuru yapabilir mi?
-
@ff inşallah gelir kardeşim sıkıntı yaşamayız
-
@zarok ben başvuruyorum
-
@Hipokrat inş
-
@ff senin tahminin ne
-
@Hipokrat özelden yazdım hocam
-
@Fişek-MORGEN sınav girebilecek miyiz peki sıkıntı oluyor mu acep ?
-
@maliyeci123 aynen yapalım
-
Puanlar sinav kac gun kala aciklanir
-
Arkadaşlar 2015 puan 80,7 siralama 5500. 2016 da 76,7 15700. 2016 da siralamasi 5000 civari olanlarin puanlari 83 civari galiba. Burada baz alinan siralamami puan mi. Sistem nasil isliyor 2 sene puani olanlar icin