2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
2 il tercihi yapmak çok mu zordu be gib
-
@MuzafferKomutan 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar biliyorum tercihini yap geçmiş tecrübelerinden hareketle anket kelimesine bile karşı. Ben anket açmak istemiyorum ama en fazla üyesi olan platform burası ve tercihlerde hangi iller ön planda bunu görmek adına adminlerden rica ediyorum. En azından bir fikir sahibi olacağımız sadece illerin yazılı olduğu bir sayfa açılsa, kaç kişi hangi ili yazacak . Puan vs. belirtilmesin, sadece tercih edilecek iller. Hem adminlere, hem de size soruyorum böyle bir şey için onay çıkarsa çok memnun oluruz.
adminlerin ağzı bir kere anketten fena halde yazdı tekrar yapmazlar o işi. yapmamaları da iyi zaten etraf fesat kaynıyor.
-
@omer Hocam seninle aynı da ben kararsızım son ana kadar değişir benim
-
@Dadaş @ErtuğrulBey76 Erzurumu yazarım 86 puanla
-
haritayı ters çeviriyorum düz çeviriyorum yok her türlü bu iller bana uzak
-
Mardin ya da Şırnak gidiom aga 75 le yazı tura atıp yazacam
-
@oguzidane Hocam sen hep yazıyosun kimse sana yazmıyor ben yazayım dedim Şırnak Mardin bence de olur
-
Ankara izmir bursa antalya konya kocaeli sakarya gaziantep hatay mersin tekirdag alim toplamini 5 ile carptigimizda bu illerde sinava girecek aday sayisi 4025 bu 4025 te 2016 verilerine gire 83.7 puana denk geliyor.bu puan ustundeki herkes bu yazilan sehirlerde yasamak isterler bu ilandaki en baba iller bunlar ve bu puan ustunde kendine guvenmeyen olacaktir onlarin da yaklasik 800 ile 1000 kisi arasi istanbula basvuracaktir. Kendi memleketinde yasamak isteyen olacaktir iller arasinda muhakkak diger tercihleri de tercih edecekler vardir .o yuzden ozellikle 82 puan ustundr olanlarin korkmasi anlamsiz bu korkuyu hissetmeniz sizi sinavda ki yaristan alikoyacaktir.asolan zamandir ve bu karmasik zaman ayin 28 ine kadar surecektir ya simdiden dusunmeyin son gunlere birakin ya da karar verip uzaklasin bu karmasadan iki veya uc ilde 74 bantinda kapatabilir en yuksek kapatan il 81 olur ve ondan bir tane olur 80 ile kapatan 2 tane digerleri 76 ya kadar duser bir iki ilde onun asagisini gorur.puani 81 ve 82 ustu olan ve kendine guvenen istedigi yeri yazsin sakin korkmasin
-
O değilde iki gündür kafam hergün bi ili turlamaktan dersin başına oturamıyo
-
Bi de bende şöyle bir durum oldu KPSS ye az kaldı ağırlığı KPSS ye vermek durumundayım Adem Kılıçı nasıl 3 4 kez çözeceğim bilmiyorum herkes defalarca çözmekten bahsediyor zaten KPSS konuları çok fazla onlar zar zor yetişiyor
-
imece lınkı yayınlandımı arkdaslar
-
Arkadaşlar öncelikle hepimiz için hayırlısı olsun. İnandığım birşey varsa o da şudur " Kul kısmetini yer. " ilan geldiğinden beri farkettim ki buradan başka yere girmiyorum. Sadece vaktim burada geçiyor. Ora gelirmi burası gelmezmi bunların hepsi nasiptir. Burada yazılanlara saygım sonsuz ama daha önceki guy alımlarında defalarca yaşananlar yine yaşanıyor. Siz içinizden geçeni yazın eğer nasibiniz varsa o şehirde yiyecek ekmeğiniz varsa elbette olur. Ama burada vakit harcayarak girmeye hak kazandığınız sınava çalışmadan kaybetmek gibi riskiniz var ki bence şehir riakinden daha fazla buna odaklanmak lazım. Ben ya nasip desim gönlümsekine karar verdim ve programıma kaldığım yerden devam edeceğim. Bu yıl olmazsada 2017 kpss puanımı yükseltirim. En azından böyle düşünün ve motive olun. 80-85 baremindeki kişilerin şansı %100 ve hatta bence 76 üzeri herkesin şansı tüm iller için %75 ama unutmayın rezzak olan Allah'tır ve elbet nasibinizde yazılı olanı yaşarsınız. Sağlıcakla kalın.
-
@Ülkü benim de gidip geliyo aklımdan bi il geçiyo ama emin olamıyorum
-
@Ülkü wala beni farkeden birinin olması sevindirici. Ben de yazılarım görünmez sanmaya başlamıştım
-
Antalya yazan toptur
-
@malthusss kaç puanın
-
-
Puanım 82.6 da gülelim diye yazdım millet eksi yağmuruna tuttu tamam yazmayan top olsun
-
Hatay'ı memleketi dışında yazacak var mi
-
@renkverlan hocam 2016 puanı olmayan 2015 puanıyla başvuracak bi kesimde var siz analizinize onları hiç katmamışsınız.