2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@oguzidane bence oralar yüksek kapatacak 77-78 gibi çünkü neresi en düşük kapatacak gözüyle bakılırsa oraya rağbet olur.
-
@rayid o bi gercek ama onlari yuzde 80 bu sinava tekrardan girdi ve o puan turlerinin icine gizlenmis vaziyette ve hatta su an bir kurumda calisan ya kurumu ya sehirini degistirmek icin giren insanlarda var bu siralamanin icinde daha detaya girdigimizde bu siralama daha dusebilir ama kotumser senaryo hazirlanmak ve ona gore tercih yapmak daha garantidir o yuzden onlari katmadan yazdim
-
Arkadaşlar il tercihi herkesin nasibidir.Ancak şu an milli Kütüphane de herkes çılgınlar gibi ders çalışıyor bilginize..
-
@merkantilist Ben yazmayı düşünüyorum ilk o geldi onu yazmak istedim ancak biraz korku başladı vazgeçiyorum yarım saat sonra kısmet diyorum karışık durumlar
-
@işsiz nerelisin hocam, Ankaraliyim ben tereddüt ettim Hatay da uzak hani
-
Beni 4 arkadaş eksilemiş 86 puanla Erzurum yazacagım diye İngilizcem olmadığı için bi tek bu sınava basvuru yapabiliyorum saygın arkadaşlardan olmak istiyorum burada lütfen benide sayın eksilik neyaptık golden statede warriorsta cok sayılırım aslında türkitede pek duyulmamışım galiba
-
Arkadaşlar son alımda İstanbul herkesi şaşırttı falan deniliyo beklenenden yüksekmi kapattı düşük mü son sınava başvuranlar cevaplayabilirmi
-
@gonzaloluca yüksek kapatmıştı ama çok yüksek değil 77
-
@gonzaloluca herkes yazdığı için belenenden yüksekkapattı 77 noktalı bir şeydi
-
@merkantilist ıspartalıyım hocam gelsin de neresi gelirse gelsin diye bakıyorum artık hocam uzak ancak kurum sınavına girme de risk potasındayım ilk amaç sınava girmek hatay çok çekici gelmişti doğu tarafında ancak genel olarak herkese öyle geldi galiba çok duymaya başladım o yüzden korkutuyor
-
Burdan üyelik nasıl siliniyor arkadaşlar
-
@Stefan-Köriy 75 bekleniyordu 77 ile kapattı İstanbul.
-
@ErtuğrulBey76 kardeşim gecen sene 0.1 le istanbul sınavını kaçırdım
-
Bu sene 87 yle basvuru yapacagım hazır eksilemişken bunuda eksileyin
-
@Stefan-Köriy hocam ben de yazmıyorum puanımı ama bu asabiyet normaldir aynısını yaşadığım için biliyorum siz ili belirleyin zaten gelir İnşallah
-
75-80 bandı için en mantıklı İstanbul en fazla şans orda geçen alımdan dolayı yazmayan da olacaktır
-
@Stefan-Köriy 86 mi 87 mi karar versen iyi olur 86yla Erzurum a basvurcan ama 87 yle mi başvuru yapcan
-
Arkadaşlar 85.9 ile İzmir istiyorum lakin 90-91-94 alıp İzmir için başvuracak arkadaşlar başka bir başlıkta yazmışlar. Sizce benim puanıma gelmeme ihtimali var mı yani daha yüksek kapatır mı ,riskli midir?
-
Vebale girme hocam @guycu355
-
@Regardless o puanlara inandın mi sende ya bu sene en az 5000 kişi 90 üstü almış demekki ne garip