2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
77.4le Bayburt yazicam bu da son şansım gelmezde bendeki bu şansla .25 kişi girecek sınava
-
@maliyeci123 nerelerdesin kayboldun
-
@guyman bir an döveceksin sandım hocam Aydına bak sen demek 85 le kapadı,ben onu hep antalya sandım demek ki:)bazen akıl hesap yapar kader gülermiş ya bizimkisi de öyle.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
-
Geçen sene İstanbul Ankara Mersin İlleri okadar çok konuşuluyordu ki herkes antalyayı unutmuştu. Konuşma gereği duyulmuyordu kesin yüksek kapatacak diye. Sonuç olarak 73 ile kapattı. Ben bu senee izmirin bu kadar tartışıldığını görmedim İzmir tamamen süpriz olacak
-
@83istanbul manisa, aydın, muğla, balıkesir, çanakkale hatta denizli gibi çevre illerden yüklenme olmaz ve sürpriz mi yapar sizce
-
-
@sradaninsan eyvallah hocam
-
@honeybee burdayım ve hala kararsizim. YA alincak 5 kişi belliyse diye düşünüyorum
-
@by123 Konum bakımından çok tercih edilenler Hem kurum sınavı yüksek olur hem de rekabet cok fazla. Özellkle Ankara seçenler Ankara ikametli olduğu için çoğunun bir şekilde eli kolu uzanıyor. Bir de gerçekçi olmak lazım artık bu olaylara girmeden mülkata katılan çok az. Malesef işin gerçek yanı bu. Tanıdığım, bildiğim çok örnek var. Hakkınla çabanla tek unsur sen olarak girebileciğin tek yer mali hizmetlerdir. Onun da sınavına iyi çalışmak gerek 83 ve üzeri puana kesin atanıyorsun referansa hiç gerek yok.
-
Arkadaşlar sınava ilk kez gircem 82.84 ile Konya yazmayı düşünüyorum gelme ihtimali nedir?
-
Ankaranin taban puanlar 83 u bulur mu acaba ?
-
Bu sene Ankara'da dönüyor oyunlar
-
Arkadaşlar ilk senem 2016 p35 80.61 ve istanbul düşüncesi beni boğuyor ama aklimda izmir ver sizce bu puanla izmir risk mi olur ?
-
@guyeter kardeşim risk teşkil eder. Bu seneki bu puanlar sizleri aldatmasın evet puanın 80 ama geçen sene ve ondan önceki senelerin 80'i değil. Düşünürken bu yönden bak. Istanbul rahat gelir lakin ızmirin gelme ihtimali düşük gibi görünüyor. Hakkında hayırlısı olsun
-
@malthusss puan konusundaki düşüncelerinize katılıyorum cevap için teşekkürler bendeki iste bi umut yani
-
Oooo buralar şenlenmiş etkinliklerde nerdeydiniz arkadaşlar siz? Yeni hesaplar görüyorum ne güzel. Şimdi arkadaşlar 2013 yılı baharında istanbul izmir afyon alımında izmir tam memur sehri istanbulda yasanmaz istanbul dusuk kapatir denilerek istanbula yonlendi insanlar ve istanbul izmirden yuksek kapatti. 2013 aralik zonguldak denizli istanbul ankara alımında ankara 80 alti icin risk denildi herkes istanbula yuklendi nerdeyse istanbul ankarayi da gececekti ustelik istanbul alimi ankaradan fazla olmasina ragmen. 2015 kasim aliminda baktim ankara dillenmiyor dusuk kapatir diye dusundum bursa antalya kocaeli konya dusuk kapatti. Anlayacaginiz hic bir mantik hic bir strateji size dogru il tercihini yaptiramaz gonlunuzden geceni yazin nasip deyip calismaya odaklanin.
-
ankara yazmak isteyen arkadaşlar için bilgi vermek istiyorum; ankara merkez alımı olduğu için sadece çukurambarda ya da gelir idaresi başkanlığında çalışmıyorsunuz.kızılay vergi dairesi de merkez olarak geçiyor.çalışma ortamı güzel olarak duymuştum çalışan arkadaşlardan.ev kiralarıda ankaraya göre uçuk değil makul bir yerde kalırsanız.ve daha önce 3 kez guy tercihi yapmış biri olarak gönlünüzden İLK neresi geçiyorsa orayı yazın.tecrübeyle sabit:)
-
@hope çukurambar ihtisas vergi dairesi olmuş.Yeni gelenler sürekli ordamı oluyo?
-
@merkantilist oyun derken sence p35 82 Ankara risk teşkil ediyo mu?Geçen yılların sıralama olarak Ankara 7000lerdd kapatmış.Ama 2000 kişi katıldı sınava.Şimdi 775 kişi katılcak.+2 ekliyorum ya sınırdayım işte.İstanbul 4250 katılcak.Risksiz olarak İstanbulu görüyırum ama hayat çok pahalı1+0 kira 1700 lira.
-
Arkadaşlar 83.90 puanla Diyarbakır'ı yazmayı düşünüyorum ne dersiniz