2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Antimülakat 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@adam-simith genel olarak aynı süreçlerde ilerliyordu ama şöyle radikal karar alanlar oluyordu. Vmy mülakata kaldım, mhuy mülakata kaldım. Guy'a girmeyeceğim, bu sayede epey bir kişi guy'a girmiyordu. Bunun dışında da aşağı yukarı 50-60 arası kurum sınavı açılıyordu. Kimisi 5-10 kişi alsa da toplamda sayı böyle oluyordu. Bu yıl açılan sınav sayısı 20 civarında kalınca bu durum ortaya çıktı maalesef.
mülakata kaldım guya girmeyeceğim diyen kişilerin sayısı 1 elin parmaklarını geçmez. öyle dşünen ben daha görmemiştim.
-
Tam karar veriyorum değişiğin biri çıkıp 86 ile Konya gelir mi tereddütteyim diyor şunu anladım çabuk etkilenyrm çabuk speküle ediliyorum
-
En mantıklı İstanbul görünüyor nerdeyse yarısını İstanbul alıyor geçen sene İstanbula oynanmasına rağmen 77 ile kapattıysa bu sene 75 i görür benim tahminim bu yönde. Çünkü bu sene çok il var. Favori iller var doğu var Karadeniz var dapıttığımız zaman İstanbul'un puanı düşecektir. İstanbulda yaşam pahalı olması da ayrı bir faktör
-
Bu akşam 21.30 gibi SGK mülakat süreçlerinin tamamlanması için Twitterda etkinlik yapılacak, Tag burdan paylaşılacak. İyi akşamlar ...
-
@SR hocam geçen seneyi takip ettiniz mi bilmiyorum. VMY sınavı için 400 kişilik alıma çıkıldı ve mülakata 356 kişi kaldı. Ben o sınava ciddi hazırlanıp GUY sınavına girmeyen çok kişi tanıyorum. Puanı yüksek olduğu için bazıları tercihini bu yönde kullandı.
-
@guyeter İstanbul ve kocaeli bence puanına gelebilir. İzmir az da olsa riskli ama gelme ihtimali yine var. Hakkından hayırlı olsun
-
beyler puanı 86 olan kişilerin sıralaması kaç civarında
-
@şengüll tabiki de olur;) bi aksilik olmaz ise İstanbul garanti bence
-
@akabe bence 86 ve üzeri puanı olan 2000 olabilir
-
Guy ili kralı sanki Ankara olacak gibi
-
@akabe sıralamayı bilgi amaçlı soruyorum bu arada farkındayım durumun
-
@akabe senin kaç puanın var kardeşim.
-
Arkadaşlar idareye nerden calisiyosunuz?idari hakimlige giren arkadaslar rica etsek degisiklikleri bizimle paylasabilirmisiniz mutlaka kpssden sonra degisikliklere calistiginiz bi kaynak vardir yada onu bizimle paylasabilirmisiniz?
-
@akabe 2016 kpss 86,3 puan 2003 sıralama
-
Arkadaslar ceko dan kitap onerebilir misinz
-
@Atauni25 2015 paunım 86.3
-
@mrym teşekürler benım 2015 puanım 86.3 küsür iyi denk gelmiş
-
@akabe evet tesadüf olmuş , senin sıralaman kaç önceden yazdıysan eğer hepsini takip edemedim yazılanların kusura bakma
-
@akabe 2149
-
@mrym 2015 puanımdı o.2015 1300 filandı