2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
200 aday oy kullandı devam etmeye çalışalım inşallah herkese faydası olur. Anket
-
izmiri tercih edecek olanlar puanlarını yazabilir mi ?
-
P35i 95 olanin siralamasi nedir bilen var mi:)
-
@Antimülakat çok teşekkür ediyorum hocam.
-
@Antimülakat 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@SR hocam geçen seneyi takip ettiniz mi bilmiyorum. VMY sınavı için 400 kişilik alıma çıkıldı ve mülakata 356 kişi kaldı. Ben o sınava ciddi hazırlanıp GUY sınavına girmeyen çok kişi tanıyorum. Puanı yüksek olduğu için bazıları tercihini bu yönde kullandı.
takip ettim. ben pek rastlamadım çevemde.
-
@Albert dostum kpss basligimiz var orda bir cok kez konusuldu bu konu.
-
Evet yeni bir gün ve yine ortalıkta 83-84 üzeri kişiler muhtemelen 5-6 arkadaştırlar yazacakları şehride söyleyip kendilerini tatmin edip başkalarına karamsarlık yayacaklar
-
@Atauni25 bende 81 puanla aynı üçlüdeyim,ne zor işlermiş bunlar ya
-
@sosyalrisk 83.9
-
@Duesenberry @iktisatci günde 30+30= 60tl git-gel 3 saat 50 dakika hızlı trenle. Hergün için kolay değil yani Ankara konya arası
-
@sosyalrisk 81.22
-
@Albert calisma sorunlari cok guzel hocam sgk mufettisleri yazmis
-
Istanbul hakkinda ne dusunuyorsunuz 77 altina inermi bu sene
-
Basvurular başlayana kadar SGK bekleyen arkadaşlara ugrassak hepimizin lehine olacak
-
@merkantilist en 2 puan etkiler bazı illeri
-
28 nisana kadar açıklanmayan mülakatların açıklanması için dua etmek lazım
-
@kamikaze tevekkül etmek lazım akşam etkinlik var ona katılalım mücadele edelim sonra duamızı edelim.
-
Başvurudan sonra açıklansa üstelik sıralamaya giremeyecek arkadaşlar olacak sgklilar yazılıya da girmezler yazık olur birkaç gün destek verelim açıklansin onlara da bize de faydası olur
-
forumda illerin haritasını göremedim, arkadaşların daha kolay karar verebilmesi için kendimce böyle birşey hazırladım, umarım eksik yanlış yoktur varsa söyleyin düzeltirim.
-
@adam-simith vallahi düşmesini en çok ben isterim