2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@oguzidane doğuyu konuşan bı seni gördüm hocam helal
-
@Duesenberry malesef bende sizin gibi düşünüyorum bu yüzden 79 puanımla korkuyorum. İnşallah hepsi spekülasyondan ibarettir
-
@Duesenberry kapatsa Geçen sene kapatirdi bu sene İzmir ve Ankara var istanbuldan korkmayın.il sayısı fazla.orda yaşamak isteyen varsa orayı yazsın.
-
@salvatore benimde 78 işte o yüzüden ya sınırdan kazanır ya da sınırdan sıralamaya giremeyebilirz virgüllerle. Ama 79 için çok daha umutlu görünüyor bana çünkü 80 e çıkmaz yüksek ihtimal o arada sıkışıp kalıcak
-
@Duesenberry gecen sene bu spekülatörler yüzünden Ankara mı İstanbulmu diye kararsız kalmışken 78 puanla Ankara yazdım gelmedi halbuki istanbul istiyodum kararımı bunlar yüzünden değiştirdim
-
@fiendish ankaranın alımı az işte sıkıntı orda geçen sene 400 ankara 220 bursa varken o puanla kapattı
-
Rulet mi oynuyoruz sinava mi giriyoruz belli değil
-
@Duesenberry 79 ama küsürattan kaybetmem umarım çünkü tam 79 benimki hakkımızda hayırlısı olsun inşallah istediğimiz yerlere gireriz
-
@salvatore amin inşallah
-
@nitrogb bilemiyorsun ki işte..
-
79 80 81 bandındakiler için garanti bir il olarak urfa düşünülebilr... 85*5 =425 kişi sınava girecek. var mı urfa düşünen benim puanım 79.91 urfa düşünüorum ciddi ciddi ama önyargılarım var
-
@salvatore 79.2 benimde
-
Arkadaşlar icra ifla hukuknda sinava dahil konulara genel hükümler demisler anlamadm tan olarak iflas dahil degil mi acaba? Birde en zorlandığm hukuk bu konuda yardmci olabilecek soyle calisilmasi daha faydali diyeblecek biri var mi
-
@busus korkutucu Bi Aralık 79 80 Arasındaki küsüratlar Her Şey Olabilir gibi
-
@ErtuğrulBey76 Diyarbakır ,Maraş ,Adıyaman tahmini tabi ?
-
86 ile konya düşünüyorum ama az kisi aldığı icin tereddutteyim
-
@hulyayasar ya bnimde o kafamı karıştırdı
-
@vmy var hocam bir çok kpss kursu çalışanlar içinde akşam ders veriyor. Hatta sadece haftasonu bile kursa gidebilirsiniz. İki gün de bütün dersleri veren kurs programları var.
-
Hocam tek tek yorumları okuyor musunuz biz gibi? Üstelik tek başlık da bu değil her yere yetisiyosunuz masallah söylemeden geçemicem @Antimülakat
-
@merkantilist hocam mecburuz elimizden geldiğince saatlerce yorumlara bakıyoruz. Sonuçta asayişi sağlayan ve sorulan sorulara cevap veren birileri olmalı