2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar 78 ve üstü puanı olan fazla forumda oyalanmasin bana gelir mi diye kafasının rahat olması için İstanbul yazabilir.Ondan sonra oturup ders çalışsın.Puanı 82 ve üstü olanlar bana şura gelir mi bura gelir mi diye söylenip puanı düşük olan arkadaşların moralini bozmasinlar.Yazık günahtır.Gel gelelim puanı 78 ve aşağısı olan kardeşlerime.Batıda bir iki yer elbette sürpriz yapıp 73-76 arası kapatacaktir.Ama riske etmemek için puanı özellikle 75-78 arası olan arkadaşlar doğuya tercih edebilir.Urfa ,Antep ,Mardin ,Diyarbakır Şırnak, vs gibi.Bunlar sadece benim öngõrüm.Yani demek istediğim fazla kafanızı karıştırıp yariştan kopmayın.Selametle.
-
@Hannibal 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Mimar var
Referansı olmadan Ankara'da guy olarak göreve başlayan bir arkadaşımı bizzat ben biliyorum.
-
Bakın canı gönülden istiyorumki inşAllah Allah burda milletin ekmegiyle oynayanlarin hileyle hurdayla oyunla manipülasyon yapanlarin kendi puanlarini kibirlice öve öve bitiremeyenlerin sinsi sinsi düşüncelerle ellerini ovuşturanlarin yaptiklari bütün igrenc adi planlarini baslarina gecirsin!!!ve insAllah bunlar yazili sinavi kazansinda mülakatta 1 puanla elensin ve insAllah onlarin yerlerine kazanan insanlar en düşük puanli torpilli kimseler olsun haniz siz bu kadar pisliksiniz ya sizler guy olsaniz bile yetim hakkida yersiniz rüşvette Allah cidden belanizi versin burdaki onca niyeti duzgun insanin kafasini karistirmak icin gece gunduz ugrasiyosunuz ya Allah sizin iki yakanizi bir araya getirmesin insAllah ben 3.5 yildir bu işe emek veren biriyim tek duam bu.unutmayin pislikler Allah kalbi bozuk fitnecilerin hesabini hem burda hem ahirette keser.kimsenin ekmegiyle oynamayin.!
-
@iktisatci sen hala mı korkuyorsun ya valla ya trolsun. Yada o puani kaydirmayla aldın. Ya git artık işine gücüne bak. Dersini çalış bu kadar korkuyorsan. Yorma milleti burda.
-
@atibareis katiliyorum sana puanini sisirip milleti kandirmaya calisan varsa dedigin gibi olsun ama degilse de gunahini alanlar bin beter olsun tamam mi kabul ediyo musun
-
@WilliamNiskanen arkadaslar cidden soruyorum sonuc belgemi nasil atabilirim buraya
-
Anladim ki burda kimse kimseye inanmadigi a gore herkes dolandiricilik pesinde siz puaninizi hep uyduruyorusunuz demek ki herkesin de yalan soledigini dusunuyosunuz bana bi mail adresi verin atayim sonuc belgemi bu da sondu sizin kotu enerjinizden insan burda catlar burasi tamamen zaman kaybi hadi kalin saglicakla yalanciyi da Allah bin beter etsin ama soylemeye de gerek yoktu Allah herkkese kalbine gore veriyo zaten er ya da gec herkes kalbinin ekmegini yer
-
@iktisatci ya bilader senin sonuc belgeni kim naapsin he bizene ister kazan ister kazanma olay bu degil olay burda milletin ekmegiyle oynamk rizkiyla oynamak sen belgemi atarim diyosuj yaz istedigin yeri bizene ama benim 95 puanim var ankara yazicam vs vs deme lanet olsun ya her yer sizin olsun tamam her yeri kazanin
-
Dostlarım şuana kadar bi 200 kişiye tek tek tahminimi söyleyip belki de yardımcı olmuşumdur ama tekrar tekrar belirtmek isterim benim tavsiyelerim tamamen varsayım bildiğim inanın birşey yok kimse bilemez. Sadece tahminimi söylüyorum. Yazmak isteyen fikir almak isteyen varsa her zaman mesaj atabilir kesin dönüş yaparım ancak lütfen bana garanti yer söyle gibi mesajlar atmayın dostlarım.
-
@atibareis ya 95 puan nerden cikti herkes burda durumunu paylasip fikir almiyo mu kardesim ben puanimi soyleyince niye suc oldu onu anlamiyorum puanim 80 yazana kimse bise demiyo yuksek almak mi suc ayrica 80 alanla 86 alan arasinda ucurumlar mi var ki bu kadar kompleksli ve kiskancsiiniz yaa ben ilk girdigim kpssden 69 puan almistim bu kadar kompleks yapmayin Allah askina yaa senelerim gecti kpss diye oldum bittim kpssye calismasam 1 bolum daha okurdum sen neden bahsediyosun yaa
-
@atibareis puani soyleyince milletin niye ekmegiyle oynamis olayim 80 alti ben yazsam da yazmasam da ankarayi yazmasin zaten sence mantikli mi durust olmak da suc ne istiyosunuz yaa puanimi dusuk soyleyip kandirsam daha cok gunaha girerim buna kafan basmiyosa sus artik
-
@atibareis Allah kalbine gore versin aldigin gunahlar da seni bulsun ama sinavda ya da mulakatta degil baska yerde bulsun cunku ben kimsenin ekmegiyle oynacak kadar vijdansiz degilim herkes puanina gire biyer yazsin ve atansin insallah ama ben burdan gidiyorum artik kalin saglicakla
-
@Priss dün yazmıştım ama size mesaja bakarsanız sevinirim
-
@Priss özele bakar mısınız bana da dönüş yapmadınız fikrininizi merak ediyorum.
-
Yöneticiler artık şu @iktisatci ya bi el atın. Geçen uyardık dediniz ama hala devam ediyor. Bu adam yüzünden siteden soğudum. Rica ediyorum. @Phoenix @paretowilfredo
-
@Duesenberry hesabını 24 saat süreyle dondurduk , trollük mü yapıyordu ?
-
@aliveli 24 saat yetmez atın şu adamı saygınlığına bakın anlarsınız zaten
-
@aliveli evet dondurmak yetersiz.. gerçi atsanızda bi hesap daha alıp gelicek. Büyük ihtimal guya girmeye yeticek bi puanı bile yok bütün vaktini milleti kandırmak için harcıyor, sinir bozuyor
-
Tahminlerim:) Ankara 82
İstanbul 78
İzmir 80
Bursa 79
Antalya 79
Urfa 75
Antep 77
Tekirdağ 77
Kocaeli 78
Mersin 78
Diyarbakır 78 -
@safiTÜRK69 Hocam Ankara ve Izmir dışında 80 üstü görmez mi diyosun?