2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar kaçla kapatır işini geçin.çünkü kimse bilemez.Bu zamanlar buralar yalancilarla kaynar yok 85 le şura 90 la bura diye.Neden yapar bunu benim 77 li 78 li arkadaşım buraları yazmasın da benim 75 76 is görsün diye.illa tahmin istiyosaniz o kolay yani olması gerekeni söylemek kolay ki onu herkes tahmin eder ama guy da olması gereken çok az olur.tercihinizi bunları dinlemeden yapın içinizden geldiği gibi.Bu sözlerde yılların tecrübesi var aynı kazığı biz yedik Siz yemeyin.
-
@guycu355 Şırnak tavsiye ederim yaz demek doğru olmaz.Bence ora düşük kapatır.başka dersen Mardin ve urfaninda 75 76 civarı kapatacagini düşünüyorum.sadece tahmin.
-
@ErtuğrulBey76 batıdan sürpriz yapan olamaz mı
-
Merhabalar arkadaşlar herkesin gönlüne göre olur umarım her şey.Sınav kolay vs. Denilse de çıkmış sorulara göz gezdirdim dikkat sınavı ve o sınav anında bağlı biraz Velhasıl nasip tabi ..İstanbul çevre iller çok fazla popüler ,il dağılımı bi değişik, kıyıda unutulmuş iller çok fazla ; Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte
-
YOK MU KARDESIM REFERANSSIZ GUY OLAN YA BEN BURAYA TAKILIYORUM SUREKLI.
-
@Mimar var
-
Arkadaşlar puanım 79 istanbul yazmak istiyorum ama korkuyorum Urfa da aklımı çeliyor nasıl yapsam
-
@salvatore yaşamak istediğin yeri yaz
-
Bence bu yıl İstanbul doğu illerinden bile düşük kapatabilir neden derseniz geçen sene İstanbula o kadar spekülasyon yapılmasına rağmen 77 yi gördü ve çok az il vardı bu sene il çok dağılım fazla bu durumda İstanbul 74 ü görecektir alım sayısı en fazla olan il ve bu sefer 32 ille beraber doğu illeri de var. İstanbula spekülasyon yaptığım sanılmasın sadece öngörüm bu ve bu sene geçen seneki tecrübeden dolayı istanbuldan kaçış var. Düşünün 850 kişi alıyor ve 32 ile dağılacak bu sefer
-
@guycu355 banada millet garantiye oynayıp istanbul yazacak 79la falan kapatıcak gibi geliyor. Baksanıza herkes 83 üstü puanlarla dehşet içinde korkuyor. Yoksa bende istanbul yazardım
-
@Duesenberry Korkan bence 77 ve üstüdür İstanbul'un taliplisi bu puan olur 79 ve üstü ankara ve İzmir dışında rahat yazacaktır
-
@Hannibal teşekkür ediyorum o zaman inşallah istanbul 79 altı kapatır
-
Afyon hakkında düşünceniz nedir ege bölgesinden yüksek puanlı bir kaç tanıdığım düşünüyor
-
@adam-simith Adıyaman içimden bir ses öyle olacak gübime geliyor .Sadece his tabi ,hiç belli olmaz
-
Mantık işe yaramıyor il puanlarında istikrar da yok tamamen şans şu aşamada sanırım
-
Puanım 75 Doğu yazmayı düşünüyorum
-
@guycu355 bilmiyorum umarım öyle olur ama benim gördüğüm tablo öyle değil
-
@Duesenberry nasıl peki gördüğünüz
-
@guycu355 80 üstü sıralama dolayısıyla korku içinde herkes garip bi şekilde bursaya izmire antalyaya puanlarının yetmeyeceğini düşünüyor (belkide bizi manipüle etmek içindir bilmiyorum) o yüzdende 79-83 arasının istanbulu garanti görüp buraya yoğunlaşacağını düşünüyorum
-
75 -76 bandı hep Mardin düşünüyo