2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@MuhsinBey 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Hangi illerde torpil daha az etkili olur ?
Çok Önemli Bir Soru
-
Cevap verin gardaşıma
-
@marslı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Cevap verin gardaşıma
@paretowilfredo
@aliveli -
@marslı hocam bunu ancak Allah bilir...
-
@mk_38 oğlum gitsene başımdan
-
@iktisatci KPSS puanın 86 ise kurum sınavından niye o kadar korkuyosunki. 86 almışsan zaten belli bi bilgi seviyesindesindir. Hedeflediğin şey için cesur olmalısın. Her şey biraz zor zaten bu hayatta. Hem sınav haftaya mı da bu korkun. Sınava daha 40 gün var. İmeceyi defalarca bitirebilirsin, konu tekrarları yapabilirsin. Ben inanıyorum kurum sınavında yüksek de alabilirsin. 40 gün içinde yapamam çalışamam falan diye mi korkuyosun ama hedeflediğiğn şey için madem bu kadar istiyosun fedakarlık yapacaksın gerekirse geceni gündüzüne katacaksın çalışacaksın hayaline kavuşmak istiyosan. O zaman zaten korkun da olmaz. Yani bi de her şeyde bir risk vardır sen elinden gelen çalışmanı yap sınava kadar, duanı da et gerisini Allaha bırak. Ne güzel çok iyi bi puanın var kurum sınavına kadar biraz sık kendini iyi çalış. Bişey istiyosan bazı şeyleri göze almak zorundasın veya korkmaya devam et istemediğin bir yerde yaşa. Bunun kararını sen vereceksin. Şimdi kim nereden bilebilir ki Ankaranın kurum sınavının kaçla kapatacağını kimse bilemez. Fakat ilk sayfaya bakarsan göreceksin 2 aşağı 2 yukarı aynı puanla kapatmış iller bi de bu yönden düşün ve kararını ver.
-
@omer kardeşim sen galba beni anlamadın ben dedim ki yazımda kendi tercihini kendin yapmalısın ben sana ne desem boş
-
Allah bazılarına 85 alacak kafayı vermiş ama açıp iller geçmiş yıllarda en yüksek kaçla kapatmış onlara bakacak kafayı vermemiş 85 üstü alıp şura gelir mi diye soruyorsan sınava bile girme bu bu zekayla çok bile almışsın lafım burayı trolleyenleredir herkes üstüne alınmasın
-
@fatoship suprizler 5 10 kisilik yapan illerden cikacak hocam bnce
-
bunlar babadan oğula nesil herhalde bi bitmediler
-
@Ülkü oncelikle tesekkur ederim insani yorumun icin gercekten ama belli bir bilgi seviyesinde olmak diye bisey yok aslinda ben o puani simavdan onceki gun gunduz 2 den gece 4e kadar araliksiz calisarak aldim son gun baktigim.yerden sadece 7 8 net arti yaptim yani sunu demek istiyorum son anda yapilan belirleyici oluyo hukuk calistiysan bilirsin butun hukuklari bitir 15 gun sonra ne kadarini hatirliyosun kendim.icin soyluyorum 100 de 50 sini unutuyprum yani bu durumda hepimiz ayniyiz puani yuksek olan da dusuk olan da ben ne kadar korkuyosam 75 alan da o kadar korkuyo buna emin olabilirsin agustostan beri calisiyorum tukendim.bittim ama su an hukukla ilgili en.ufak fikrim.yok o kadar calismama ragmen yarisi silindi gitti
-
Bence herkes gonlunden gecen yeri tercih etsin kafanizin fazla cakalliklara gitmesine gerek yok.ama sunada dikkat edilmeli bu sene puanlar yuksek siralamalar biraz geride ama yinede Kurum sinavina cagrilmada Buyuk alimli sehirler 79-82 arasinda kapatir. Ankara da en fazla 82 yada 83 u gorur o bile zor cunku buyuk sehirler yayilmis durumda ben Izmiri tercih edecegim bana yakin oldugu icin. Gidipte Ankarayi tercih etmeyecegim. Alimi az sehirler 75-80 arasi kapatir. Bi kac sehrin 73 le kapatma durumu yuksek.Kurum sinavinda sorular zorsa 80 ustu kolaysa 85 ustu almak yeterli olacaktir. Mulakatta zaten malum artik Allah bilir. Cokta kafaya takmayin arkadaslar oturun dersinizi calisin..
-
@Grimmjow onlara defelarca baktim arkadasim genel olarak az alim yapan yer dusuk kapatmis ama istisnalar da var korkum kurum simavi benim sinava giremem diye korkmuyorum zaten
-
Bakin ve iyi dinleyin size bi il hakkinda onemli bilgiler verecem. Herkesi ters kose yapacak olan sehir "İstanbul". Bakin sadece nufusu ogrencilerle birlikte 20 milyon yani herkesi bi kenara sadece istanbulda oturanlar yazsa dolduracak orayi birakin disardan yazacaklari artik. Bide su izmir ankara yuksek kapatacak muhabbeti istanbula daha cok yoneltecek ve inanin istanbuldan cok kisi dizini dovecek. Cok iyi dusubun ve analiz edin bu yil işe girin cok alim yapacak iller sizi ters kose yatirmasin
-
@kenanus123 puan kaç sizin arkadaşım
-
@iktisatci. Sana samimi soyluyorum Ankara da kurum sinavina girersen 1 yada 2 soru fazla yapmak zorunda kalabilirsin bence forumda takilmayi birak dersini calis Ankara hedefinse bunu basarabilirsin inan bana yapabilirsin. Sen kendini eksik goruyorsun sadece hirslan ve simdi basla 40 gunden fazla var cok rahat bitirisin. Sinavdan sonra yuksek aldiginda bumuymus ya dersin genelde kurum sinavlarinda yapabildiginden daha iyisini yapiyorsun.
-
@ALEX-DE-GUY cok dogru soyluyosun peki sence ankara nasil olcak
-
@kenanus123 tesekkur ederim cesaret verdigin icin zaten butun gun sadece ders calisip sigara iciyorum sigara arasinda da buraya yaziyorum kafami dagitnak icin yoksa delircem diye korkuyorum insallah dedigin gibi olur Allah kalbine gore versin senin de insallah
-
@iktisatci Hocam yine aynı şeyi yapabilirsin madem KPSS gibi zorlu bir sınavda son 2 günde çok iyi çalıştın ve onu aldın GUY için de aynı taktiği uygulayabilirsin. Guy sınavı mhuy gibi değilmiş zaten hukuklar yüzeysel geliyormuş.
-
arkadaşlar bu maliye konu dağılımı kısmında Türk vergi sistemi genel esasları yazıyor ya Türk vergi hukuku buna dahil mi ? Birde İşletme iktisadı notu nerden bulabiliriz ?