2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Siyocu 2014te ilk 50deydim kpss 40 35 49 54 vb puan türlerinde.çalışma saati diye sık bir plan yapmadım.mesela bir gün 7 8 saat çalışırım, kafam almadığındaysa 1 saat. ama mutlaka çalışırım.duruma göre test veya konu anlatımı şeklinde.
-
Mars'ın minik uydusu Phobos'e kadro açılmadı ama, açılsa 85'ten aşağıyı görmez diye düşünüyorum. Yüksek puanlılar garanti olsun diye, su bile olmayan bu gezegeni yazacaklardır 1 senedir alım olmadığı için.
-
@HaniYaKi maşallah hocam bir de çok başını agrıttım valla kusura bakma ama son bi soru daha sorucam 81.95 ile antalya mı konya mı sizce hangisinde şansım daha yüksek? kurum sınavıyla beraber düşünürsek tabi
-
afyona 82 diyorsan kardeşim Ankara ve konyaya ne diyosun ?
-
@Hipokrat Ankara ve Konya diyorum ben. Yerel halk Angara diyebiliyor ama.
-
@gokhangermen yorumuna yürekten, dalaktan hatta böbrekten katılıyorum dostum da 1 senedir sözcüğü hafif kalmış.ben bigbang ve sonrasında oluşan samanyolu galaksisindeki güneş sistemlerinden birinde oluşan ve küçük bir gezegen olan marsın milyarlarca yıldır guy alımına muhtaç olduğunu düşünüyorum.kaldı ki siz phobos gibi köy tarzı bir uydudan bahsediyorsunuz.
-
@HaniYaKi dostum cevabın için teşekkürler ancak sanırım sen diğer dandik uydusu olan Deimos ile karıştırdın. Çünkü Deimos'a Nasa afedersin ama mekik bile göndermez mekik.
-
@HaniYaKi anlaşmadık. baraj 81 olsun. 81'in altına düşerse benim borcum olsun.
-
@cenkk nerde yiyeceğiz? ilanı beklememize gerek olmadığını düşünüyorum
-
@Hipokrat Ankara'da 80-82 arası konya 77-78
-
@lal korkanin çocuğu olmazmış
-
@cenkk beşitaş- trabzon maçına da birşeyler söyle dostum.bekliyoruz
-
@HaniYaKi nerde istersen sıralamalar belli olunca görüşelim
-
arkadaşlar açık ve net söylüyorum; ilk 2 guy kurum sınavımda 84 ve 86 aldım, imeceyi keşfettikten sonra 2015 aralıktaki istanbul sınavında ise 98 aldım.avrupa birliğine üye olup kendi parasını kullanan ülke ile q yü sordukları soruda p yaptım. o da benim dalgınlığım. bu sınavda 6 7 soru maliyet hesaplarından geliyor. takılacağınız yerlerin burası ve hukuktaki icra ve ticaret olacağını düşünüyorum. kendinize güvenin ve düzenli çalışın.başaracağınıza yürekten inanıyorum ve diliyorum yardımcı olabildiğim kişilerle kurum sınavı sonrası mülakat için konuşuyor oluruz. hepinize iyi çalışmalar, saygılar...
-
tesekkürler hocam
-
@cenkk ankara izmir antalya hariç hiç bir yer 80'i geçemez.
-
Gidiyimde biraz daha muhasebe iktisat vs calisayim. Cunku calismazsam turkce cozen amcalarla ayni standarlarda calisamam.
Nolsun iste kurumda derim amca bey sen turkce matematik yaparak filan oldun geliruzmani, bende calistim iste uretici teorisi tam rekabet anayasa idare icra filan. Aa der yaziik, gelir uzmani olmak o kadar zormuydu filan der. Birlikte cay iceriz,huzunleniriz vs. Bu sekilde bir sistem.
2013tede fen edebiyat fakultesi mezunlarindan vergi mufettisi almislardi Adamlara sonradan ogrettiler vergi ney. Dusunsene ya, tahakkuku bilmiyosun ama vergi mufetisi olmussun Guzel ulkem. -
@HaniYaKi iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama başaracağımıza nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamıyorum. Hepimizi ayrı ayrı tanıyor musunuz, veyahut alan denemeleri sonuçlarımızı mı gördünüz? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
-
@fiendish korkusu olanlar düşünsün
-
Arkadaalar kurum sinav sonuclari ne kadar zamanda belli oluyo