2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@iktisatci senden düşük olanlar sananeyse gayet de olabilir neyse benim bencil adamla isim yok hadi Allah gönlüne göre versin
-
@ddguy hocam haklısın galiba bizim gbi garibanlar napsın 83le hiçbiyer gelmez korkusu çekenler var :))
-
@umutsuz1990 ankara 92 istanbul bi ihtimal 87 bursa izmir Antalya 98 aşağısına düşmez sen ben boş mezar bulabilirsek girelim kardeşim siteye göre durum bu su anda
-
@ddguy biraz kafan calissa umrumda degil derken ben kotu niyetli olarak niye onlari etkilemeye calisayim demek istedim yani 75 80 arasi benim durumu kotulestirmez ama etkilenirlerse de onlar icin daha iyi olur 155 kisinin aldigi ankara gibi bi sehir 75_80 arasi ben soylemesem de risk ben soyleyince daha mi cok risk oluyo
-
Mardin de 83 le kapatacakmış
-
Bence Tartışmalar gereksiz herkes istediği yeri yazabilir ha gelir veya gelmez orası ayrı konu ama buraya gelip yok şu puandan aşağı düşmez yok şu puanlılar riskli falan tarzında atılan mesajlar fesatlıktan başka bişey değil bu tür yazıları yazanlar unutmayın bugün olmaz başka bi zaman yapmış olduğunuz bu fesatlık gelir ayağınıza dolaşır ve canınız yanar.
-
@ddguy bu puanlarla açıkta insan nasıl kalır bilemedm gerçektn kaç aydır sınav açılmıo benim böle puanm olsa yemeden içmeden ders çalışırım nasipse zaten olur şimdiden yok nerde kalcam yok şura köy gbi yok ev pahalı :)) bunları düşünmek için çok erken okuom gülüom gerçekten kurumdan korkuom kurum yüksek kapatırsa derdi . Bunun garantisi asla yok asla ya
-
Sakarya sessiz değil sakarya hem az hem yoğun sakaryayı takipteyim.
-
Değerli dostlarım herkese tekrardan merhaba. Hafta sonu işlerim olduğu için giremedim. Şimdi mesaj kutumda 50 küsür arkadaştan fikir almak için mesaj gelmiş. Öncelikle ben teşekkür ediyorum bana güvendiğiniz için. Herkese tek tek cevap verdim gözümden kaçan olduysa birdaha yazsın bana çekinmesin.
Şimdi konu şu arkadaşlar siz bana soruyorsunuz ben tahminimce size bir il tavsiye ediyorum ancak lütfen ama lütfen ben şura makul olabilir dedim diye gidip orayı yazmayın. Ailenizle konuşun o şehirde yaşayan arkadaşınızla konuşun ve en son kararı kendiniz verin. Ben size burada sadece fikir verebilirim ve inanın hangi ilin kaçla kapatacağını bilemem kimse bilemez.
Bunun dışında hep 80 altı puanı olan arkadaşlar fikir sormuş 80+ arkadaşlar da bana yazabilir. Hem il tercihinde hem de yazacağı il hakkında bilgi verebilirim.
Hepiniz Allaha emanet olun. -
-
İmece nin en güncel hali başlığa eklermisin herkes faydalanabilir böylece https://yadi.sk/d/fDtYcTVw3Gafuq
-
@iktisatci aklım çalışıyo binlerce kere şükürler olsun Allaha çok şükür ki Rabbim bide güzellik olarak vicdan vermiş senin akıl var belki ama zerre Vicdanın yok benden düşük alan niye benim umrumda olsun diyerek zaten o içini belli ettin neyse 75 80 bandında olan arkadaşlar bu gibi tiplerin oyununa gelmeyin Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@WilliamNiskanen onuda sana soracak değilim asıl sen kandırıyosun.Bn belki lüks yaşamak istiyorum beklentim o yönde güvenlikli bir yer istiyırum sanane.Belki bahçelievkerde oturmayacam sanane ayıp senin yaptığın
-
@Priss ankara ne olur sence kaçla kapatır?
-
mrb arkadaşlar benim farklı bir sorum olucak tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. p35 sıralamam iyi yani sınava kesin giricem ve aklıda bi dogu ili var ama çalışmak zorunda oldugum için 2016 kpss den sonra ders çalışamadım sizlere sorum acaba istanbul mu yazayım yoksa az alım yapan dogu ilinimi kurum sınavlarında istanbul daha düşükmü kapatır sizce( varsa son bi kaç sınavın kurum sınav taban puanları paylaşılırsa sevinirim)
-
aralık 2015 guy sorularını bulan gören bilen var mı acaba? o sınava ilişkin hatırladığımız farklı soruları da yazsak faydalı olur.
mesela; aşağıdakilerden hangisi euro kullanmaz sorusu vardı.
gabin sorusu
üniter-sedüler (maliye) sorusu
hatırladıkça yazarım -
İş bulduğum ve çok memnun olduğum için başvurmuyorum 88 puanla. Herkese başarılar herkesin hakkında hayırlı olsun
-
Serhat hocanın şu notunu paylaşmak isterim.
-
@ddguy kafam calismadigi icin anlamiyosun heralde banane derken ben niye onlarin hakkina girmeye calisayim demek istedim kaldi ki 75 80 arasi ankara yazmamak yonunde etkilenirse de hayirlarina olur bur durum ankaranin 155 kisi aldigi bi zamanda
-
@ddguy gerçekten lafı çok çarbıtıyorsun. Burda herkes ne düşünüyorsa söylemekte özgür. Yazdıklarımı tekrar oku! Ben şu il şukadar kapatır diye bir şey söylemedim. Başka bir arkadaşta puanı benden düşük olanları düşünmüyorum yüksek olanları düşünüyorum demi ki haklı! Sen tercih yaparken ben burayı yazıcam acaba düşük puanlılarda girebilir mi diyorsun? Birde direk vicdansızlıkla suçlamışsın bizleri. Yapma güzel kardeşim. Kimde neladar vicdan var sorgulamak senin haddine değil. Yazılanları iyi okuyup anlamaya çalışırsan bu gerginliğe neden olmazsın.