2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı
Dikkat et -
@miss-smith Guy'a giden yolda her şey mübah dedilerdi.
-
@karakalpaklı sözüm sana değildi ilk çıkartana
-
y4a2p@miss-smith hocam yeterince yorum yaptım o site ve forumla ilgili. Yemin ediyorum, 2012 kpss'ye ciddi hazırlandığım dönemden beri takip ediyorum. İİBF adına yapılan, atılan hiçbir adım yok. Adamlar benim 4-5 hesabımı banladı, yaptığım tek şey duyum paylaşmak. Sitenin şakşakcıları da bizi eksi yağmuruna tuttu. Neyse canları sağolsun, biz de bu ekipte yer alan adminler olarak kendi kendimize şunun sözünü verdik: Gerçekten İİBF/SBF adına ses olacak, tek yürek olacak bir site kuralım. Allah'a şükürler olsun, sizlerinde varlığıyla onu başardık. Kendimiz pişirip, kendimiz yiyoruz. Kendi kendimizi kesiyor, kendi kendimize destek çıkıyoruz. Kimimiz çalıyor, kimimiz oynuyoruz. Her şeyden önemlisi tercihiniyap'ta bunun için mutluyum ve gelecek adına İİBF/SBF için umutluyum.
Yeni yeni birlik olmaya ve tek ses olarak hareket etmeye başladık
-
@bonus Hocam benimkinin nükte olduğu anlaşılıyor zaten, alınmamıştım hiç.
-
Almanya'dan kuzenim aradı 90 üstü alan 15 kişi grup halinde Ankara yazacakmış aman dikkat
-
@Antimülakat O sitede 1 eksi alanı burada 2 artı ile taçlandırıyoruz.
-
@karakalpaklı teşekkürler. Bir de şu var adam memleketini 85 puanla yazıyor niye Oray'ı yazıyorsun diyorlar.
-
@karakalpaklı iyidir hocam 474 kişilik boşluk kaldı demektir. Problem yok, 90 puan ve üzeri 100 kişiye de razı Bursa yazacak olanlar. Bu hesapta puanlar baya düşer gibi duruyor
-
@merkantilist 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Bugün bir link paylaşıldı puansız illerin oylandigi. Bulamıyorum biri bana özelden atabilir mı linki
-
@karakalpaklı benim rastladığım bi cümlede son gün gelecek ve herkes istanbul yazacak
-
@miss-smith bunun gerçekliği yüksek ama genelde öyle oluyor
-
Dersten sıkılıp mahallede biraz turladım 85+ alan bakkal reşat abi ve berber kemal abi istanbul yazcaklarmiş garanti olsun diye. 80+ alan manav hilmi abi bursa ve izmir arasında kararsız. Kasap ali abi ise dediki; guy sınavına girmek istiyorsan istanbul yaz guy olarak gibe girmek istiyorsan antep ya da hatay.
-
@miss-smith Son ağaç kesildiğinde, son nehir kuruduğunda, son balık öldüğünde ve son gün geldiğinde beyaz adam il tercihinin mantıkla alakası olmadığını anlayacak.
-
@karakalpaklı daha önce 3 kez denedim mantıkla olmadı ispatlanmış oldu İl tercihinin tek doğruluğu ilk karar ve kalbinden geçendir
-
@bonus benim ilk kararım tekirdağ , kalbimden geçen istanbul ben napcam
-
@Duesenberry kalbinden geçen ilk karar öyle tanımlayayım
-
@karakalpaklı hani ösym sınav harçlarını düşürmek için uğraştıgımız gibi sistwmin adaletsiz oldugunu açıkça yazarak naci ağbal tağlayarak etkinlik mi düzenlesek.. Ne yani şimdi bir il 80.2 ile kapttı diye 80.1 dısarda kalıcak ama 75 olan başka ile sınava girmeyi hak mı edicek???? İl sisteminin yumuşatılması mesela 3 il olarak güncellenmesini başvurular başlamadan isteyebilir ne dersiniz?
-
@bonus Hocam ben öyle konuşuyorum ama kaç gündür kendi kendime mantık kurmaya çalışıyorum. Son gün gelmediyse demek ki
-
@miss-smith Keşke öyle bişey olabilse ama zor gibi duruyor ilan için bile aylarca uğraştık bekledik