2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@miss-smith Imkanı yok. Zaten tahminimce sonraki alımda düzeltecekler. Ama şimdi değiştirmezler.
-
@miss-smith bence mümkün değil. Etkinlik için binlerce kişi bulsan , kendini yaksan bile şu aşamada değiştirmezler. Bi daha ki alımada yeni sistemi uygularlar zaten
-
@miss-smith 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Biri bana anlatsın lütfen
(sadece bilgilenme amaçlı abuk subuk şeyler yazmayın) özellikle siz yöneticiler @paretowilfredo @safiTÜRK69 @Antimülakatbu yıl sıralamaların gerilemiş olması tek il seçme sıkıntısının derecesini arttırdı. Bu ilanın gelmesi için günler geceler aylarca bekledik ve çok yaklaşmışken kimse bu fırsatı kaybetmek istemiyor. O yüzden herkesin kendine göre felaket senaryosu var
Mesela bunlardan biri
85 almış birinin sıralaması 2400 lerde
Antalya yazmak istiyor ve kadroya bakıyor
Kadro 85 kişi
5 katı kurum sınavı 425 kişi
Ve ve ve düşünüyor diyor ki acaba benden önceki 2399 kişiden 425 i burayı yazsa ben açıkta kalır mıyım? Durum bu halde şuanda.tecrübelerinize dayanarak bunun böyle olamıcağını anlacağımız dilden anlatırmısınız
@Antimülakat hocam verileri kullanarak güzel bir dille anlatmış sağolsun. ben daha basit anlatayım geçen sene puanım 76 sıralamam 11000 lerdeydi. kocaeli 100 kişi alıyordu 5 katı 500. İnsan düşünüyor 2014 puanını da katarsak yaklaşık 20000 kişiden 500 kişi çıkmaz mı kocaeli tercih eden. Ama çıkmıyor işte. Bu sınav çok enteresan bir sınav sıralamayla falan açıklanamıyor
-
@Ülkü zor diye geri çekilmesek üniversite tercihin gibi il sıralasak bunun için etkinlikler düzenlesek olamaz mı ??? İl tercih sonuçları açıklandıgında yapılmadıgına pişman olmamış oluruz olamaz mı olabilir @Antimülakat
@paretowilfredo @karakalpaklı -
@selda ben de tekirdağ yazacağım, çorluluyum.
-
@HaniYaKi puan kaç
-
@karakalpaklı boş ver bu işin mantığı olsa tek tercih Hakkı'mız olmazdı. Zaten 3 kez mantıkla tercih yaptım giremedim yazılıya bu sefer hissiyatımla yazacam sende öyle yap düşünme. Öyle olunca ilk günden belirledim kafam rahat ilk günde başvuru yaparım
Biter -
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@miss-smith Imkanı yok. Zaten tahminimce sonraki alımda düzeltecekler. Ama şimdi değiştirmezler.
Düzeltme olacağına göre demek ki adaletsizlik apaçık ortada. Zor değil başvuru sistemi güncellenecek o kadar
-
@HaniYaKi biraz anlatsana tekirdağı.. yazmayı düşünüyorum ama hiç gidip görmedim nasıldır hiç bilmiyorum , ilçeleri falan nasıl?
-
Arkadaşlar ALLAH hepimize sabir ve emeklerimizin karşılığını en kısa zamanda nasip eder inş ben sadece küçük bi tavsiye yazmak için girdim kesinlikle il tercihini buraya veya etrafınizdaki yorumlara bakarak belirlemeyin ben en sonki guy da istanbulda sınırdan kaybettim herkes istanbul hiç yüksek kapatmadı veya çok alımı var düşük kapatır gibi sözleri duyarak yazdm konya yüksek kapatır diye yazmadm ve olmadi çok pişmanlık yaşadım bu hataya siz düşmeyin bari içinize neresi siniosa orayı yazın en azından olmasa bile pismanliginiz emin olun ki o kadar olmaz puanı kritik olan arkadaşlar bence 5 10 kişilik yerleri değerlendirsinler bi de kurum sınavından çekinen arkadaşlar yüksek puanlılara çok bakmayın bence su anda 75 puanı olan bi arkadaş 85 lik adamdan daha avantajlı olabilir sinav konusunda çünkü üst puanlilar bütün sene kit alımlarla daha çok klasik sınavlara yöneldiği için aslında kpss e hazırlanan arkadaşlar çok daha avantajlı yüksek puanlılara nazaran tabi bence..
-
@miss-smith Sınav açıyoruz beğenmiyosunuz deyip olan sınavı da kaldırırlarsa hadi
Şaka bir tarafa %1 ihtimal dahi vermiyorum. Bu ancak sonraki alım için mümkün.
-
-
@Duesenberry çorlu; küçük istanbul gibi. istanbuldan tek farkı denizinin olmaması. çerkezköy; fabrikalar ilçesi.(çorlu da keza öyle) çorludan sonra 2. büyük ilçe. orda da sıkıntı çekmezsin. tekirdağ merkez güzel, ayrıca denizi de var. malkara biraz kasaba gibi, sessizliği köy hayatını seversen malkara ve muratlı idealdir.
-
@davetsiz bunlar @karakalpaklı nın alanı lütfen taklitler @karakalpaklı yı yaşatır
-
@karakalpaklı Pareto reis gelsin. O da fikrini söylesin bakalım bi olmazsa.
-
@miss-smith hahah var olun efendim.
-
@HaniYaKi çok sağol muratlıya biraz baktım googleearthden gerçekten köy gibi gözüm korkmadı değil. Sizin puan kaç acaba?
-
@karakalpaklı Hala çıkmadı birisi ya niye sohbet ediyorsunuz bu sayfa sohbet sayfası değil takip ettiğim ili yazacak olanları göremiyorum bi giriyorum başlık 10 sayfa ileri gitmiş diyen olmadı neden acaba onlar nerde?
Edit : burdalarmış eksiyi aldım
-
@miss-smith sizin hangi ili düşünüyorunuz
-
@miss-smith onu ben yapıodum Artık bende koyverdim sohbete katılıyorum