2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@emel size katılıyorum tercihi tamamen kalpten geçene göre yapmak. Aynı şekilde bende Konya Yğksek kapatır diye yazmadım hüsrana uğradım ve bu durumu 3 kez yaşadım. Diğer konu arkadaşlar il tercihi yaparken yazılı neresi düşük kapatır diye hesaba katıyor. Yani o il için diğer adayları küçümsüyor. Kurumda 75 işe 90 elittir daha7 5 alan arkadaşların kurumda 95 aldıklarımı gördük
-
@Duesenberry evet muratlı öyle biraz. malkara da oranın biraz gelişmişi. çorlu çok ideal. trakyanın en gelişmiş yerleşim yeri. ama merkez de cidden yaşanılacak yer. yani tekirdağ merkez...
-
@sradaninsan Yani farklı totemlerim var son gün karar vericem
-
@HaniYaKi merkez olsa keşkeee ama merkezde çok az alıyor
-
@miss-smith Pusudalar.:)
-
@Duesenberry iyi yaptın tabi
-
@bonus 2014te kpssde ilk 50deydim. guy yazılı sınavından 84 aldım. dersaneden bir arkadaşın kpss puanı 78di, kurum sınavından 92 aldı. o zamanlar ben adem kılıç ve imeceden habersizdim...
-
@HaniYaKi Sonra sözlüde mi elendiniz
-
@Duesenberry evet merkez harikadır. çorluda yaşadığım için merkezi 2. tercihime yazacağım. şimdiden başarılar dilerim dostum
-
@Ülkü mülakata gitmedim, idari yargı mülakatından 2 hafta sonraydı, çalışamadım
-
@HaniYaKi demek istediğim de buydu kardeşim. Guy tamamen başka. millet hesap yapsın ellerinde patlayınca görürüz
-
@Duesenberry 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@miss-smith bence mümkün değil. Etkinlik için binlerce kişi bulsan , kendini yaksan bile şu aşamada değiştirmezler. Bi daha ki alımada yeni sistemi uygularlar zaten
Bir bilgisayar yazılımı değil mi yahu Değişen bişey yok yine tek il için kurum sınavına girilecek üniversite tercihleri gibi düşün
2 yada 3 il seçtirsinler 1 il için sınava gir -
Şu kadar arkadaşla şu kadar puanla şurayı yazacaz diyenlere itibar etmeyiniz.
-
@HaniYaKi Anladım ve üzüldüm sizin için o kadar iyiken şimdi tekrar guy için çalışmak zorunda kalmışsınız. İnşallah bu kez olur ve girersiniz. Kurum sınavı ile yazdığınız bence birçok kişiye cesaret verecek
-
@miss-smith yok ben ondan demiyorum Bizim yöneticilerin keyfiliğinden öyle düşünüyorum bizi sallayan mı var?
-
@Ülkü zaman çok hızlı geçiyor. 4. senem mezun olalı dilerim istediğimiz yerlerde çalışırız
-
@Duesenberry Birazda ne bileyim bizim iibf camiası vefasız. ösym harçları için herkes bişeyler yaptı etkisi büyük oldu. Onun kadar olmasada il tercihinnin üniversite tercihi gibi olabilmesi içinde yapılabilir?
-
@HaniYaKi İnşallah kardeşim
-
@miss-smith Totem mi? Hadi yapalım.:)
-
Arkadaşlar GUY için virgüllerle kaçırma ihtimali varken, SGK mülakatlarının açıklanması herkes için hayırlısı olacaktır. Bunun için etkinlik yapılıyor
TAG: #SGKDuyBizi