2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı her yerde işaretler arıyorum
Mesela bir plaka kodu herhangi bir zamanda saate baktığımdaa aaaa 16 16 olmuş demekki bursa yazmalıyım gibi -
@Ülkü bu arada 3 guy sınavına girdim,birinin mülakatına girmedim. daha önce de belirtmiştim; kendinize güvenir şekilde durursanız soruları bilmeseniz de kazanma ihtimaliniz yüksek.ben ilk mülakatta çok artisttim, 2.de ise çok ezik. bir türlü ortasını tutturamamıştım. yazılıdan sonra dilerim mülakat hakkında konuşuruz buradaki arkadaşlarla..
-
@miss-smith onu bilerek öyle yaptılar gibi geliyor da neyse @karakalpaklı sen ve karikatürlerin iyi ki varsınız ya
-
@miss-smith Çok mantıklıymış. Ben de deneyim onu. Inş 16:16 gelir bana da.
-
algıda seçicilik midir nedir nereye baksam bursa görüyorum,herkes bursayı yazacaksa ben başka bir yer yazayım
-
@sradaninsan madem yazacaksınız buraya gelin bursanın kalbi burda atıyor http://forum.tercihiniyap.net/topic/1112/bursa-guy
-
@karakalpaklı
Bak
06 06
07 07
16 16 hep bunlar saatte var ama 35 35 yok 34 34 yok hesap et artık -
#SGKDuyBizi arkadslar tag bu sizlerde destek olun hem guya daha fazla kişi girsin hemde yeni alımlar için.
-
@miss-smith Istanbul'da okudum, Konyalıyım. 42-34=08 ilan gelsin diye 2 aydır totem yapıyorum. 8i çarp 2 ile 16 yapaaaar. Ve Fatih'in Bursa tercihi hayırlı olsun.
-
@miss-smith dün bende rüyamda ahi evran üniversitesini gördüm hemen kalkip baktım nerese diye kırşehirmis alım olsaydi ciddi ciddi dusunecektim
-
@miss-smith biz miss mantık dedik miss totem çıktı
-
#SGKduybizi lütfen destek verelim daha çok kişi guy sınavına girsin
-
@karakalpaklı ay neyse vazgeçtm bu yorumdan
-
@Duesenberry En iyisini yaptın.
-
@karakalpaklı arkadaşım komiklik yapıp milleti kendine güldürmek istiyorsan bunun yolu milyonlarca oy almış bir siyasi hareketi aşağılamak değil haberin olsun!
-
@siyahbeyaz Siyasi hareketi aşağılamak mı? Yazdığımı öyle mi yorumladın?
-
@karakalpaklı evet
-
@siyahbeyaz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@karakalpaklı arkadaşım komiklik yapıp milleti kendine güldürmek istiyorsan bunun yolu milyonlarca oy almış bir siyasi hareketi aşağılamak değil haberin olsun!
O yorum nerde ben görmedim
-
@siyahbeyaz bazı kalıplaşmış komik cümleler , hareketler vardır. Bunlar siyasiliğini ya da her ne amaçla söylendiyse söylendiği amacı yitirip komikleşmiştir. Gereksiz hassasiyete gerek yok bence
-
@Duesenberry okuyorum okuyorum siyasi anlam çıkacak bişey bulamıyorum ben niye göremedim