2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@omer yok kardeşim konya az alınca bir kaç kişi kafamı karıştırdı o yüzden sordum:)
-
Konya az alıyor doğru kardeşim de karışma sebebi nedir?bende konya dşnyrm da ondan soruyorum @senolforum
-
Su an sgk etkinliği var mulakatlar aciklansin diye aciklanmazsa ordan biri guy tercihlerinde öne geçebilir ve dışarda kalabilirsin. Lütfen katıl.
-
@fatoship 75-76-76 ama ben Şırnak yazacam sanırım.
-
Arkadaşlar twitterdaki etkinliğe katılalım 0.01 puanlarla sınav kaçırmak gerçektençok acı oluyor. Ben ne yazayım, yazacak şey bulamıyorum diyenler sadece başkanı ve tag'i etiketleyip paylaşabilir, retweet yapabilir, beğenebilir. Biz elimizden geleni yapalım yeter ki
#SgkDuyBizi -
@selda o iş hiç belli olmaz valla kısmetinde varsa olur ankara izmir dışında ben 80 nin üzerinde kapatma ihtimali olan yer yok onlarda bi ihtimal sen nerelisin?
-
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar imece güncellenecek diyordu bazı arkadaşlar bilgisi olan var mı veya güncellendiyse nereden temin edebilirim
-
@murti1930 dün face'de grupta psylasmislardi
-
@Lucaas çankırının neresinden hemşerim
-
@Semra hangi grupta acaba yada varsa elinizde pdf si yollayabilir misiniz
-
@omer merkez kardeşim isim ne ?
-
@oguzidane insanı o kadar korkutuyorlar ki nerdeyse Şırnak'ı bile yazmaya korkuyor insan ..Mardin hakkında bile 78-79 bandı konuşuluyordu en son o derece ..
-
@Lucaas ismim ömer çerkeşliyim senin isim neydi?
-
@omer Bahadır kardeşim merkezdemi yaşıyosun çerkeşte mi?
-
@Lucaas yok ben çerkeşe hiç gitmedim kimlikte yazıyo sadece ankarada yaşıyorum
-
@murti1930 Neytullah andicin grubu tüm İBFli sınavları diye başlıyordu grubun adi
-
@omer anladım senin puan kaç nereyi düşünüyosun?
-
@Lucaas 82.03 puanım kararsızım açıkçası çankırı açsaydı hiç düşünmeyip orayı yazacaktım nasip işte
-
@omer aynen bende öyle yapacaktım ama olmadı malesef geçen sene bende ankaradaydım dershane için orda hazırlandım
-
@Lucaas puanım iyiymiş kendin mi hazırlandın daha önce de girmiş miydin sınava