2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@senolforum 86 alan kişiye her yer gelir dalga mı geçiyosun sen
-
@miss-smith bahçelinin mhp nin 40. Yılı kutlu olsun konuşmasından
-
@miss-smith puanınız kaç
-
@Duesenberry konuyu biz ikimiz hocamla çözebiliriz hangi konuda ne kadar Hassas olacağımı sana soracak değilim rahatsızlığımı ilettim arkadaşa ve bitti seni ilgilendiren bir mevzu yok burda şuanda
-
@Duesenberry hahahaha yaaa şairin anlatmak istediği o değil @karakalpaklı
-
@oguzidane arkadaşım sen ve arkadaşlarının puanı kaç ?
-
@siyahbeyaz Bana sor demedim sakin ol sıkıntı yok
-
@siyahbeyaz Hocam özeline yazdım bakarsın. Dediğin şekilde dalga geçecek en son kişi benimdir. Ben hassasiyetinden ayrıca memnun oldum.
Bir de; kimseyi eğlendirmek gibi bir derdim yok. Fakat sürekli gergin olalım, hep ciddi olalım gibi bir derdim de yok. -
@karakalpaklı sorun yok hocam konuşur ve hallederiz aramızda kimsenin müdafasına ihtiyacın olmadığı belli zaten bu kadar msj yazıyorsunuz birde sgk mülakat sonuçları için de bir iki kelam yazıverin bir iki twit atıverin başkalarıda mutlu olsun daha çok arkadaşımız guy sınavına girsin saygılarımla
-
@siyahbeyaz Ya arkadşım hala lafın bana mı? Gerçekten mi ya? Madem böyle düşünüyorsun neden Bahçeliyi savunma gereği hissediyorsun, onun senin savunmana ihtiyacı mı var? Diyip tartışmayı burda kapatıyorum sadece yaptığının mantıksız olduğunu anla diye. Ama şimdi sen bana illa ki biraz daha yüklenirsin neyse sgk stresine veriyorum :))
-
@Duesenberry sana birşey söylemek istersem sana söylerim merak etme biz konuyu çoktan kapattık ayrıca sgk gibi bir stresim yok bir tane daha fazla arkadaşım nasıl atanır onun derdindeyim boş yapma artık mevzu kapandı zira
-
Dostlar tamamdır, küçük bir konuydu kapandı gibi. Meseleye fazla odaklanmak arada böyle tatsızlıklar yaratabiliyor. İki taraf arasında konu çözüldü gibi
-
@Hannibal konyaya işaret vermiş olmasin bu rüya
-
@siyahbeyaz hocam bu şaka artık kült olmuş herkes yapıyor art niyet yoktur sanmıyorum.
-
@Antimülakat evet hocam iki taraf arasında sorun çözüldü herkese iyi çalışmalar
-
@selda ben kocaeli ve düzce düşünüyorum puan 85,354
-
@Lucaas hocam Puanınız iyimiş memleketiniz old içinmi
-
@selda memleketim çankırı ama açmadı bende yakın bi yer olsun istiyorum sizin puan kaç?
-
Yeminlen GUY başlığını tercihler sona erene kadar terk edeceğim. Dostlar, ben il tercihi konusunda fikir beyan etmiyorum, başıma geçen yıl aldığım dertlerin hatti hesabı yok. Bir daha girer miyim bu işe Allah aşkına özelden bana il tercihi sormayın. Bilebileceğim bir konu olsa sabaha kadar yardımcı olayım ama ben 10.000 kişinin nasıl tercihte bulunabileceğini nereden bilebilirim? Bu işin tecrübeyle ne alakası var dostlar, Allah rızası için biraz empati bekliyorum hepinizden
-
@Lucaas bnim kritik 78.9 o yüzden yüksek olucak kocaeli büyük ihtimal