2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@HaniYaKi merkezin 7 kişi alacak olması beni korkutuyor yoksa gözüm kapalı yazacaktım
-
@omer bildim seni
-
@omer yok kardeşim ben bankada çalışıyodum daha önce hiç deneyimim olmadı geçen sene istifa ettim işte sonra ank hazırlandım senin puanda kötü değilki nere yazsan gelir zaten
-
@Lucaas hangi kurstaydın memnun kaldın mı kurstan
-
@omer monopol sen?
-
@guyeter Kimsin sen
-
@Semra bakıyorum bulamadım grubun ismini tam olarak yazarsan daha iyi olur
-
@omer memnun kaldım kardeşim güzeldi yani ama biliyosun kendin çalışmadıktan sonra dershanenin hiç bi önemi yok
-
@Lucaas yaş kaç kardeşim senin? bankayı neden bıraktın bu guy olmazsa ben banka sınavlarına da girmeyi düşünüyorum düşünmüyodum ama artık düşünüyorum
-
GUY OLUP tekrar guy a başvuran varmı???
@Antimülakat @paretowilfredo
Geçen ekim 2015 ilanı mülakat sonuçları açıklanmdan kpss başvurusu yapıldı şimdiki gibi .dolayısıyla geçen dönem guy olan 1750 kişide sınava girdi şimdi onlarda bu sıralamada var il tercihi yaparlar mı -
@Lucaas mikrocunuz kimdi sizin çok iyi diyorlardı tabii kendimiz çalışmadıktan sonra hiç işe yaramıyo ama hocaların da katkısı var illaki
-
@omer kardeşim bu forumun eskilerindenüm ben bi kaç kişiye banka konusunda nasihat ettim ama yanlış anlaşıldım şunu söyleyebilirimki yaşamayan bilemez banada çok yapma etme diyen oldu ama işsizlik kötü o yüzden başladım çalışmaya sana tavsiyem pes etme kpss kurum sınavları devam bankadanda mümkün olduğunca uzak dur bi kaç yıl kayıp değil emin ol yaşım 28 benim ben sıfırdan başladım senin 25 filansa yaşın yazık edersin kendine
-
@Lucaas Yaş 22 bankadan vazgeçtim şu an Mali müşavirlik diyolar onun hakkında fikrin var mı yaştan dolayı soruyorum tecrüben vardır araştırmışsındır
-
arkadaşlar özel sohbet denen yer var.. biz çıkalım isterseniz ??
-
@davetsiz kusura bakma kardeşim hakkını helal et düşünemedim yazdım öyle
-
@omer banka görevinden dolayı çok muhabbet ettiklerim oldu bence güzel iş iyi para kazanırsın ama yanlış bilmiyosam 3 yıl staj görüyosun daha sonra 6-7 tane sınava giriyosun bunların ücretleride yüksek geçemezsen bidaha aynı parayı veriyosun süreç biraz uzun yanı 4-5 yılını vermen lazım oda iyi sabır gerektirir
-
@omer 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@davetsiz kusura bakma kardeşim hakkını helal et düşünemedim yazdım öyle
helal olsun tabiki
-
@davetsiz kusura bakma dostum burda başlayınca ole devam etti
-
Issizlik zor surec fakat bankaya girip yillarinizi heba etmeyin derim
-
@Lucaas izmir bursa kocaeli kaçla kapatır sence