2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@sosyalrisk izmir bi ihtimal 80 civarı ama ben diğerlerinin bunun üstüne çıkacağını düşünmüyorum
-
@Lucaas bende kocaeli düşünüyorum babam mardini yaz diyo bilemedim çok kararsızım
-
@sosyalrisk puan kac hocam.
-
Her şeyi geçtim bu başvuru niye bu kadar geç başlıyor. Millet birbirini yesin diye mi acaba.Son başvuru desen oda ayrı ver 7 gün bitsin gitsin.Ay sonuna kadar bu dramı ısıtıp ısıtıp yicez yaaa
-
@Lucaas izmiri deneyim ve tahminize dayanarak kuvvetle muhtemek diyebiliyormusunuz hocam.tecrubeleriniz bizim icin degerli olucaktir.
-
@fatoship doğru ama yüksek kapatacak zaten
-
@Kutyler Şırnak içinde mi aynı şeyi düşünüyorsunuz ?
-
@fatoship Puanlar yüksek.İlan yok.Korku çok.Herşey mümkün bence.Şırnakta kendi rekorunu kırabilir
-
@Kutyler hocam birde izmir ongorusu alsak sizden.
-
@Themis14 hocam yüksek kapatır.Ankara-İzmir-İstanbul ... diye gider benim tahminimce.
-
@Kutyler puan bandini nasil dusunuyorsunuz peki.izmir basli basina bir olay olacak sanirim bu senenin...
-
@Themis14 hocam en son guya göre 2-3 puanlık artış olabilir
-
@Kutyler bursa hakkında ne düşünüyosunuz 2015 kasımın puanlarına baktım yüksek kapatmış kurumda..ilk sınav olmasından dolayı bu sene de yüksek kapatır mı hem kpss hem kurum
-
@Kutyler tesekkurler fikirleriniz icin.son alim 79.38 diyor. 2puanda kurtariyorum 3 puanda virgulle olmuyor. Sanirim Risk de budur .hakkimizda hayirlisi nasip olsun hepimiz icin
-
@omer Bursa hep çok ilginç Çevresindeki illerde önemli burada Çanakkale Yok Kütahya yok Balıkesir Yok.Yüksek kapatması muhtemel.
-
@Themis14 rica ederim hayırlısı olsun hocam.Gelir inşallah.
-
@Thomas-Malthus 83
-
@Kutyler hocam antalya için ön görünüz nedir?
-
@ozkankaya Antalya'dayım.Yazmak istiyorum ama yazamıyorum 78-80 arası kapar gibi geliyor.Hatta yazacakları görünce 85 mi kapayacak yoksa diyorum.Manipülasyonun had safhada olduğu bir il
-
@Kutyler kendi rekorunu kırar derken en fazla kaç bandında kapatabilir ki ?