2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Kutyler tamam bursa civarında saydığınız illerde yok ama istanbul var kocaeli sakarya düzce hepsinde alım var balıkesir çanakkale almasa nolcak
-
Arkadaşlar buradaki 1-2 kişinin yorumuna bakarak il seçmeyin. Herkes gönlünden geçeni yazsin. Geçen yıldan tecrübe. Sonra ah vahlar para etmiyor. Buradakiler düşük puanlilar ve sizi yıldırmaya çalışacaklar
-
@fatoship Şırnak en son guy sınavında Diyarbakır,Edirne,Kilis ve Van'dan yüksek kapatmış.Bence yine birçok ili geçecektir.Puan tahmini zor hocam.
-
@Ekonomist63 bu süreçte iddia bayileri iyi iş yapar Hep anltik düşünüyorlar oralardan yardım alınmalı ..
-
Bugün bir arkadaşla konuştum. Kendisi bakanlıkta mhuy. Şimdi tekrardan guya başvuracağını söylüyor ve sadece kendisi değil arkadaşlarıyla beraber. Puanını ve hangi ile başvuracağını söylemicem Spekülasyon dememeniz için. Şunu merak ediyorum. diyelim ki mülakata kaldı ve geçti. Kendi çalıştığı kurumu onay vermezse yine de geçemiyor diye bir şey duydum. Gerçekten var mı böyle birşey?
-
@murti1930
İmece Güncel -
@83istanbul 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Bugün bir arkadaşla konuştum. Kendisi bakanlıkta mhuy. Şimdi tekrardan guya başvuracağını söylüyor ve sadece kendisi değil arkadaşlarıyla beraber. Puanını ve hangi ile başvuracağını söylemicem Spekülasyon dememeniz için. Şunu merak ediyorum. diyelim ki mülakata kaldı ve geçti. Kendi çalıştığı kurumu onay vermezse yine de geçemiyor diye bir şey duydum. Gerçekten var mı böyle birşey?
bir insan mhuy olup neden guy a başvurur ki.. arkadaşının nasıl bir bahanesi var merak ettim doğrusu. hayır mhuy hem güzel meslek hem de guy dan her yönden rahat.
-
Arkadaslar 2015in kurum sinavlarinin kacla kapattiginin listesi vardi sanirim elinde mevcut olan bi arkadas atabilir mi rica etsem
-
Bu kadar yorum yapılıyor ve herkesin puanı 80 üstü gelmesi garanti 73 74 puanı olanlar için yorum yapılsa...
-
-
@davetsiz cok tesekkur ederim
-
@eflatunbeyaz haklısın
-
@83istanbul kurumu muvafakat vermez çünkü A kadrolarında geçişlerde üst kadro olması şart veya şuan çalıştığı kurumdan daha fazla kazanması gerekiyor kaldi mhuy daha fazla alıyor az da olsa.
-
@Hannibal alakası yok guydan mhuya ya da sgk denetmenliğine geçiş oluyor da tam tersi niye olmasın vergi müfettişliğinden bile guya geçen var
-
@siyah-kırmızı vergi müfettişliğinden guy'a geçen var? öyle bir şey olmasının tek ihtimali var istifasını verip 6 ay beklemeli.O zaman geçebilir yoksa kurumun muvafakat vermesi imkansız.
-
@Hannibal bilader totomuzdan sallamıyoruz biliyoruz ki konuşuyoruz sen belli ki bi yerde çalışmıyosun bir kurumda işe başlayınca görürsün muvafakat dediğin şey genelde amire gelen bir telefona bakar hele maliye bakanlığında imkansız diye bir şey yoktur olamaz
-
@siyah-kırmızı kardeşim ben devlet memuruyum ama sen belli ki hitap yeteneği noksan sorunlu bir arkadaşsın tamam kardeşim geçebilir hayırlı uğurlu olsun hadi.
-
@Hannibal 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@siyah-kırmızı vergi müfettişliğinden guy'a geçen var? öyle bir şey olmasının tek ihtimali var istifasını verip 6 ay beklemeli.O zaman geçebilir yoksa kurumun muvafakat vermesi imkansız.
geçmesi için üst kadro olmalı veya maaşı fazla olmalı demişsin sonra da vmy den guy a geçmesi imkansız demişsin burada bir tezatlık yok mu
-
@davetsiz vmy nin maaşı daha yüksek ve guyun daha düşük o yüzden vmy den guya gecis yok veya cok zor guydan vmy ye geçiş kolay
-
@thequeenoftheguy sağol kardeşim teşekkür ederim :thumbsup_tone3: