2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Mimar valla bişeyler yaptım o sonuca ulaştım yaklaşık olarak tabii
-
@erain94 kardeşim risk alacaksan ve batı istiyorsan Kocaeli olabilir. Yok neresi olursa olsun dersen güneydoğuyu tercih et.
-
@Mimar sizce konya kaçla kapatır?
-
Arkadaşlar bu sınavda sorular 4 şıkka bölünüyor mu yani 25 A 25 B 25 C 25 D gibi
-
.........
-
@ShankS yok kardeş düz.
kurum ne yaparsa odur. -
@O'connor anladım sağol
-
Puanım 82.29. Antalya ve Tekirdağ arasında kararsız kaldım. Sizce hangi il gelir puanıma?
-
@dila ikiside gelir. O kadar düşünme. Hangisini istiyorsan onu yaz kardeşim.
-
@dila ankara gelir mi
-
.........
-
@O'connor teşekkür ederim cevabınız için
-
@omer Ankara istemiyorum o nedenle puanıma gelir mi diye düsünmedim. Ankara tamamiyle risk bence
-
@dila Antalya çok sıcak oluyomuş
-
@dila tekirdağ bildiğin köy antalya iyidir
-
Vmy ve denetmenliği kazananlar çoğunluğu Guy da ANKARA yazanlar olacak.. Yani mülakatta Ankara'nın şans oranı çok artacak. Aha Ankara'ya döndüm ben tekrar
-
@safiTÜRK69 evet ankarada yedek de baya ilerliyor
-
@oguzhan06 1000 kişi daha alınsaydı dediğiniz puanlar olabilirdi ben hepsine +2 diyorum en az
-
@safiTÜRK69 ilan açıklandığı gün direk bursa dedim sorgulamadim bile daha sonra tekirdağa karar kılıp ve kesin deyip derse oturdum ama suan kesin olarak istanbul diyorum bu sinav bir an önce gelmeli yoksa ardahana kadar yoluk var
-
ARKADASLAR BU 81E 82e 83 e hele bu 85e BANA GELIR MI DIYENLERE KIZARAK 83.5'a ANTALYA BANA GELIR MI DIYE SORUYORUM.BAK BENI KIZDIRMAYIN YOKSA PUSATLARIMI ALIP DALACAM ARANIZA:}