2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Korku butun sinavlari kaybetirir arkadaslar. Icimizdeki korkuyla mucadele etmeyi bilemezsek kaybederiz. Yapanlar bizden daha ust zekali degil, bir kac tekrara bakar. Korkmayin hic bir seyden
-
@Hannibal kurum 70 i zor görür o zaman
-
ya bunu anlatmaya çalışıyoruz. 75-74 alan adam mülakata kalırken bu arkadasların korkması ve kendilerine güvenmemeleri bize saçma geliyor.
-
74-76 bence en kritik bant. Çoğu il bence 76 ile kapatıp Bikaç il de 74'e kadar düşecek. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Herkes inşallah kendi ekmeğini yer.
-
Onu bunu bırakın dostlar 83 e her yer gelir miKonu da değişmiş olsun
-
@Hipokrat benden sana kocaman bir GELİR. memleketini ya da güzel ,kolay yaşanabilir bir şehir. 5 yıl kalacaksın sonuçta
-
@Hannibal osym deyince tepem atıyo. Yıllarca emeklerimiz bosa gitti.Bu sistem kurumun hazirlattigi sınavda nasıl olur bilemiyorum
-
@Hipokrat Bu sorunun cevabı benim için de çok önemli. 82,99 ile Ankara gelir mi?
-
@aüsbf puanımız aynı ben de Ankara yı istiyorum ama riskli görüyorum. Kontenjanın 155 kişi olması düşündürmüyor değil. Zira bundan önceki alımda 400 kişi 79 küsür kapatmıştı
-
@nitrogb Böyle düşüne düşüne hepimizin İstanbul yazmak zorunda kalması da ne zor.
-
@nitrogb bn 74 küsür almış bi insanım oturup tabiri caizse yerimden kalkmadan çalışıosam 86 alan adam benden daha çok çalışmalı o bilgileri unutmamak için. Hiç kusura bakmasın kimsede Allah kimsnin emegini boşa çıkarmaz 86 aldım yan gelip yatayım diosada zaten bi cacık olmaz
-
@aüsbf @nitrogb dostlar Ankara gelir diye düşünüyorum ama İstanbul dan mülakatta elendim daha da yazmam İstanbul u.ayrıca İzmir Bursa Antalya gibi yerlerde var yüksek herkes Ankara yazarsa dicek bişey Yok ama böyle güzel iller varken puanlar dağılıp iller uçuk kapatmıcaktır diye kndi kndme yorumlarım var
-
@Obra sana katılıorum .İmeceye baktım bikaç kez üzerinde durulursa rahat yapılan bi sınav bu.dediğin gbi hala tarhın tanımı ve dört şık. Yüksek puan alan arkdşlr korkunun ecele faydası yok oturun çalışın burda gelip hala yüksek puan aldm korkuom demeniz mantıksız
-
@Hipokrat hocam ben geçen sene 78 puan almıştım Ankara ve İstanbul arasında gidip geliyodum. Forumların etkisi altında kaldım Sonunda Ankara yazdım ve 1 puanla kaçırdım halbuki İstanbul geliyodu. Şimdi sütten ağzı yanan misali Ankara yı istiyorum ama yazmayı düşünmüyorum.
-
@nitrogb tabi kardeşim tercih senin.ankara yerine tercihin neresi katar verdin mi?
-
75.9 nereyi yazayım yardımcı olacak var mı
-
@erain94 15:54.. sakarya'yı yazabilirsiniz.. (orta zekalı kişi totemi)
-
Varmı Antalya
-
@erain94 gönlünde aklında nere varsa orayı yaz derim . Anca 25 den az alan illeri tercih edersen şansın artar..
-
@safiTÜRK69 Yok heralde güzel güzel