2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@İnmyheart ben de aynı psikolojideyim
-
Bu kurum sınavına zor diyen kişi uzman olmayı hak etmiyor. Diyecek başka sözüm yok.
-
Bu çift cvplı soruları napıcaz. Resmen yanlış şıkkj doğru kabul etmişler.
-
@selda Doğru olanı kabul etmek gerek bence kurum herhalde hatasını sonradan farketmiştir
-
@Obra arkadaşım 15 tane yanlış yapma hakkın var soruları bir zaman sonra ezberledikten sonra evet kolay oluyor ama sınavda hepsini aynı sormuyorlar haliyle 15 yanlış makul bir durum oluyor.
-
@ShankS imc den bakıyorum. Cvp bu kurum bunu doğru kabul etmiş diyo. Kitaplarımı talan ettim yanlışmı hatırlıyorum diye ama yok hayır doğru olanı değil yanlışı kabul görmüş. Zatrn stresliyim birde bçyle ikilemli durumlar iyice panik etti
-
@Obra aynen kardeşim. İnşallah girip 100 alırsın canı gönülden söylüyorum. Peki hiç şöyle birşey düşündün mu suan elde olan tek sınav bu ve insanlar kaygililar yapamazsak diye korkuyorlar. Bu normal değil mi bide allah aşkına bundan sanane ya da bana ne kim neyin korkusuna yaşıyorsa yaşasın bu seni veya beni niye huzursuz ediyor ki. Salla düşünme bunları keyfine bak. Onu bunu boşver de kaç puan aldın nereyi düşünüyorsun kardeşim
-
@Hannibal yarıştığın kişiler de aynı koşullarda giriyor sınava. Hala tarh'ın tanımını soran bir sınav yapmayın etmeyin.
-
@Hannibal obraya anlatma bunu o bu meseleyi anlamıyor anlamayacak da :)) 8000 insan 80 üstü aldı işlerinin adı ne sınavdan da 90 alsın diyor,ne demek alamaz diyor ben onu anladım. 15 yanlış düşündüğünde ona hiçbir şey gibi geliyor :)) birde son olarak bu sınavı millet böyle çok kolay sanıyor ona da ayrı ayar oluyorum. Evet haklısın 70 soru çok kolay zaten geriye kalan 30 belirliyor listeyi ama ışte gel de anlat bunu obra kardeşime
-
@Obra kardeşim o konuda haklısım genel itibari ile kolay ama sınav ortlaması insanların 86-87 hal böyle olunca bütün konulara hakim olmak gerekiyor evet sınav kolay ama siz baya hafife alıyorsunuz anladığım kadarıyla 85 üstünü rahat alırım psikolojisindesiniz Allah sonunuzu hayr etsin.
-
@malthusss saçma korkularını gerçek kaygıların önüne atarsan bu durum sanane denecek durum olmuyor. Burada 75-77 arası alıp sınava girmeye çalışan arkadaşların derdi varken 86 almış adama kıyamam deyip omuz veremiyor insanlar. Kusura bakmayın. Lisede 95 alıp ağlayan kızlar gibi davranmanın alemi yok olgun insanlarız.
-
@Hannibal ben bunda bir hayır göremiyorum ama amin diyelim
-
@malthusss heh tam olarak ben de bunu diyorum 70 soru herkesin yapabileceği seviyede belirleyici olan o 30 sorudan da 10-15 doğru yapamayan belki de hak etmemiştir diyorum. 4 şık ya 4 şık lisede bile yok. Sınavda asıl tartışılması gereken tek tercih konusu.
-
@Obra yav insanlari niye ayristiriyorsun yanlış yapıyorsun ben ne 77 almış adama üzülürüm ne de 87 almış adama sevinirim. Hepsinin işi rast gitsin. Demek istediğim insanlar işsiz ve bir iş uğruna koşuyorlar,herkesin kaygısı aynı,herkes burda istediği gibi fikir belirtme hakkını sahip olayı kisisellestirip saçma şekilde kız gibi falan demenin manası yok. O zaman bu derdini yöneticilere ilet 70-75 arası şuraya aglasin de,80-90 arası için bir başlık açın onlar da şuraya aglasin de. Etme gözünün yağını yiyeyim heppimizin kaygısı bir ve tek. O yüzden insanları ayristirmaktan vazgeç. Daha da sana cevap vermem halen anlamadiysan işin rast gitsin
-
@malthusss forumu kirletmeye gerek yok. Ben 90 puan almış adamın dramını samimi bulmuyorum sen buluyorsun. Herkes aynı düşünemez. Hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar yine sizleri bir etkinlik için rahatsız ediyorum vallahi kusura bakmayın artık. SGK Denetmen yardımcılığı sonuçları açıklanması için Cumartesi saat 21.00'de yapılacak.
Uzmanlık ve Müfettişlik sonuçları açıklandı ne kadar mutlu olduk, hem kazananlar adına hem de kendi adımıza önümüz açıldığı için. Etkinliklerden hemen sonra açıklanması belki de etkinliklerin katkısı olmuştur dememize neden oldu. Ondan dolayı durmuyoruz hemen bir etkinlik daha yapıyoruz Asıl büyük sayı 300 kişi ile denetmenlik de biliyorsunuz.
Arkadaşlar bizim bizden başka dostumuz yok. Molalarınızı ayarlayın arkadaşlarınızı da haberdar edin iki tweetle siz de destek olun. Hem arkadaşlarınız kazanacak sevineceksiniz, hem de önünüzden yüklü sayıda kişi çekilecek. Emin olun 300 kişinin 200'den fazlası mülakatlar başvurunun son gününden önce açıklanır ise GUY'a hiç başvurmayacaktır. Ben şahsen son güne kadar GUY'a başvurmayıp SGK denetmenliği bekleyeceğim.
Unutmayalım CUMARTESİ 21.00 İyi çalışmalar ...
-
Belki ben bu sinava giremiycem ama bu kadar umutsuz ve kaygılı olmayı yersiz buluyorum.Son 1 ay da yapabilceklerimiz tamamen bizim elimizde.Haa ne yapılabilir çok hızlı bi konu tekrarı yapılır.Yok 85 mis yok 90 mis senin nasibinde yoksa zaten 1 tane doğru cevaplayamadigin soru seni eleyerek zaten, ki insanın içini acıtan 1 soruyla elenmek olur
-
@selda biz doğruyu yapalım da gerisini fazla kafaya takmayalım çünkü çok açık ve bariz hataları var onca zaman geçti biraz düzeltmiştir kurum kendini herhalde
-
@Hannibal geçen sene sorular basit geldi yani kalem oynatmadan yapabilecek sorulardı millet çıkmışlaı ezerledi ordan çıktı hep. Ondan kurum 81-85 arası kapattı önümüzdeki sınavda yine 70-80 arası kapatır soruları önceki yıllar gibi sorarlar. Geçen seneki soruları baz almayın. Kuruma çok şikayet gitti geçen sene. Önümüzdeki sınavda biraz daha kalite artırabilirler çünkü bimer cimerden bayya kişi yaz mıştı
-
@marslı İnşAllah öyle olur keşke sınavı ösym hazırlasa.