2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@sessizkral evet dikkat ediyorlar ama çok değil.
-
Arkadaslar 74,77 ile sizce hangi il gelir tahmini olan varmi?
-
@kpssa 7540 larda
-
Arkadaşlar işletme iktisadı ve uluslararası örgütler notu olan var mı?
-
@aylin yazsan da gelmez zaten
-
@konyalı evet
-
insanlar bu yıl ankara ve istanbula bomba gözüyle bakıyor gecen yılın bursa ve antalyası gibi olacak gibi geliyor artık bana
-
Puanım 98 ankara gelir mi sorusundan çok bu tiplerden daha düşük aldığıma sinirleniyorum.
-
@thequeenoftheguy çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için saolun
-
@nitrogb 86 ile hiçbiyer gelmeyebilir. Belki sivas olur oda belki .
-
VARLIĞINLA BAŞLAYAN BIR GÜNÜN YOKLUGUNLA BITMESINE ALISAMADIM, AKLIMDA OLDUĞUNUN YARISI KADAR YANIMDA OLSAYDIN ,HIÇ SENSIZ KALMAZDIM GUYYYY....
Guyla yatıp guyla kalkiyoruz.Allah sonumuzu hayretsin.Herkese hayırlı sabahlar iyi Guylu düşünceler:} -
@kardinalist neye evet dedin kardeşim anlamadım?
-
@umutsuz1990 adam 86 almış kurum sınavı en düşük neresi kapatır diyo. Bunlar gibilerine Yorum yapmak istiyorum ama neyse
-
Yaa kardeşim arkadaşları sabah sabah guldurelim diye mesaj atıyoruz eksi yiyoruz.Bu eksici grup artık neye eksi vereceğini şaşırmış.Ortalık troll kaynıyor.Ne yapacağız bu eksici trollerle:}
-
@nitrogb sonucta nereyi yazayım kaça düşer demiyo haklı kurum sınavını sorgulamak suç olmamalı hocam
-
@halilhy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@nitrogb sonucta nereyi yazayım kaça düşer demiyo haklı kurum sınavını sorgulamak suç olmamalı hocam
86 almışsın korkuyorsun kurum sınavından.bu garip değil mi gerçekten ?? bu korkaklıkla umarım 70 li puanların altında kalırlar kurum sınavında..
-
@davetsiz ben Halkbank'ın sınavından 63 aldım başvurduğum il yüksek kapattığı için giremedim ama 52 alan adam göreve başladı kusura bakma da ben korkarım biraz geniş düşünün
-
@halilhy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@davetsiz ben Halkbank'ın sınavından 63 aldım başvurduğum il yüksek kapattığı için giremedim ama 52 alan adam göreve başladı kusura bakma da ben korkarım biraz geniş düşünün
onunla bunun hiç alakası yok! guy da en az kapatanla en çok kapatan arasında 3-4 fark olur. artı hangi ili seçerseniz seçin bunu bilemezsiniz..70likler kurum sınavında sizleri geçiyorsa geniş düşünmesi gereken ben değil, sizlersiniz dostum
-
@davetsiz işte dediğin gibi bende o 3-4 puanın tahlilini yapmaya çalışıyorum ve geniş düşünerek korkuyorum çalışıyorum neyse insanları rahatsız etmeyelim Allah senin de herkesin de gönlüne göre versin
-
@halilhy bence saçmalık kpss den 86 alan adam kurumu gözü kapalı yapar