2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@umutsuz1990 saygı duyuyorum haklısınız
-
@umutsuz1990 hocam böyle düşünmeniz çok normal önceden olsa bnde sizin gibi düşünürdüm ama artık 4.senem oldu ve puanım yüksek fakat o kdr yıprandım ki senelerim boşa geçti artık neresi olursa olsun mantığını göze alamıyorsun tekrar kpssye girme riski ve üzüntüsünü bile düşünmek istemiyosun.Hangi ilin kurum barajı düşük olur onu düşünüyosun işsizlik yıprattı hepimizi.Hangi ilde daha iyi yaşarım dğl hangi ili seçsem gelir diye dülünmek zorunda kalıyosun çünkü o puanlar kolay alınmadı neyin ne olduğunu bilmeden yargılamayn
-
@modigliani oralı mısınız ?
-
@jevons hocam kendine göre gerekçen olabilir ama benim okdr yüksek puanım olsa kurum sınavına öyle bi kasarımki kazanmak için elimden geleni yaparm. Bende baskı altındayım pskolojm benimde çöktü sadece kpss dn 86alındıysa kurumda kendine daha çok güvenmen gerek diye düşünüorm kötü bişey demedim bn . Herkes yılını verio emeğini verio bazı şeylerde nasiptir sen elinden geleni yapta gerisi Allaha kalır zaten
-
@umutsuz1990 kardeşim milletin psikolojisi harbiden bozuk herşeye atlıyorlar. Senin bunu sorman,yargilaman ve düşünmen kadar normal birşey yok. Çünkü bu foruma giren herkesin tek derdi faydasını maksimize etmek,kurum sınavının kacla kapatacağını tecrübeli insanlardan duymak. Ama adamlar da öyle bir algı oluşmuş ki yüksek puanlilar bizle dalgaya geliyor buraya almışsın 86 puan kes ulan sesini otur yerine hiçbir şey düşünme falan. O işler öyle olmuyor 99 alan da işsiz 78 alan da. Ve unutmayın ki heppimizin küçük de olsa bu psikolojideki insanlarin ne dusundugunu bilmeye hakkımız var. Çünkü heppimiz İSSİZİZ. yüksek puanlisi da İSSİZ düşük puanlisi da İSSİZ. durup durup yüksek puan alan arkadaşlara laf vurmaya gerek de yok ihtiyaç da.
-
@malthusss işsizlikle muhakeme yeteneğinin bir alakası yok. 86 alan kişinin sınava girmesi kesin. Sınava ilandan sonra bir buçuk ay vakit varken taban puanları sorgulayacak kadar gereksiz hesaplara girmelerine uyuz olabilir insanlar. Bakın burada işsizliği konuşabiliriz. İşsiz insan gergindir çabuk sinirlenebilir. 86 almışsın, kurum sınavından korkuyorsun. Kaldı ki 4 şıklı yarısı iki buçuk saniyede cevaplanan basit bir sınav. Ee tabi ki bu eleştirilir. En kolay kurum sınavından bahsediyoruz.
-
@Obra aynen,eleştiri yap durmadan.
-
@malthusss işssizlikte hemfikiriz ama 86puanı insan gökten havadan bedavadan almamıştır değilmi. Birikimle altyapıyla almıştır.kurumdan korkmak bana saçmalık gelior kurum sınavına gireyim diye çırpınan insanlar var . Kpsdden 86 aldım ama kurumdan korkuyorum diyen insan ozaman hiç girmesin o sınava o puanı alan bence kendine güven duymalı gerisini allaha bırakmalı. Oturup aacaba kurumdan elenirmiyim diye düşünürse bişeyi başaramaz zaten. Oturup ders çalışmalı. Kesin kurum sınavına girme hakkı var. Kurum sınavına girme hakkı olmayanlar sınırda olanlar ne yapsın. Adam hakkı var şansı varken o şansı değerlendirmeyi düşünmeli bence
-
@konyalı istatistik mezunları da başvurabiliyor
-
söylemeyim söylemeyim diyorum kendimi alamıyorum 80 puanla ağrı,bayburt,erzurum arasında kayıtsız kalmak nedir ...Gerçekten komedi :)El insaf
-
Bende 84 ile Urfaya talibim gençler. Herkes için hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar merhaba .Puan konusu spekülasyon a açık dolayısıyla Şehir yaşam kiralar ve iş yükü konusunda bildiklerimizi paylassak daha yararlı olmaz mıyız acaba
-
Izmirliyim dogma buyume. Ev fiyatlari bu sene baya yukseldi. Onun disinda ulasim rahat her yere otobus metro izban dolmus var. Deniz kenari. Yaz kis hava guzel. Yazin cok sicak kisin cok soguk oldugu zamanlar oluyo ama en fazla 1er ay . Insanlari rahat, ogrenci dolu . Istanbula nazaran trafik daha rahat ama is cikis saatleri cok sksiyo trafik diger buyuksehirlere gore daha ucuz.
-
Arkadaşlar mülakatlar da yaşı büyük olanları ya da evli olanları daha çok tercih ediyorlarmış başka kuruma geçmek uğraşmaz diye öyle bir duyum aldı ne kadar doğru bilen var mı
-
@Obra arkadaslar Allah askina yapmayin yaa kurum simavinin kolay oldugu filan yok ben de 86 aldim ama kpss sorularinin yarisindan cogunu yaparak aldim ama kurum simavinda 85 icin 85 sor yapman lazim yani emin ol sorular daha basit de olsa kurum sinavi cok daha zorlayici yani bunu neden anlamiyosunuz bu kadar genis bi alanda simava girip basarili olmak cok mu kolay kpssde bildiklerinden cikar 86 alirsin bilmedigim.cikar 80 alirsin yani bu kpss puani da bu kadar belirleyici sanmaniz yanildiginiz nokta
-
@umutsuz1990 arkadasim o birikim dedigin sey kafana kazinmiyo senin bilgiler unutuluyo onlari syrekli kafada tutmak icin araliksiz calisman gerek kpssden 86 aldim ve cok net soyluyorum 1 ay calismayip ayni sorulari tekrar cozeyim 80 bile alamam yani bu boyle bi lanet maalesef o yuzden su fikirden kurtulun 86 alan adam bi seviyeyr gelmis ordan geri dusmez diye bisey yoook
-
@umutsuz1990 tabi ki gokten inmedi o bilgiler ama o o bilgiler emin ol 1 ayda cogunlugu silinecek kadar ezbere dayali bilgiler oldugu icin maalesef 86 almanin sandiginiz kadar bi faydasi yok anlatlyin artik
-
@msaka git başka yerde ağla ( @iktisatci )
-
@nitrogb Allah kalbine gore varsin anlamayana anlatmak zor gercekten
-
bu cıkms guy soruları bı tek bana mı zor geliyor acaba ozellkle ıktısat kısmı malıye muhasebe kolay tamam da ıktısat zorluyr benı nasıl 80 ustu yapacagm dıye dsnmye basladm