2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Hipokrat valla kardeşim 3 tane il var kafamda ama sürekli değişiyor tam netleştiremedim
-
@safiTÜRK69 bursa ne olur 80 üstüne çıkar mi?
-
@nitrogb beni sürekli eksileyen kardeş her kimsen özelden mesaj at derdin neyse çözelim
-
@safiTÜRK69 sessizce bekliyoruz
-
@aüsbf ankara riskli olabilir sizin puaniniza ama eger ankara civarında yaşamak istiyorsanız konya yazabilirsiniz istanbulu mecburiyetten yazmak zorunda kaliyorsanizda marmara nin diger illerinede bakabilirsiniz tavsiyem kocaeli bursa sakaryadir. Karar sizin
-
@nitrogb anladım kardeşim hayırlısı ozaman hakkında
-
@cenkk bir tartışma mı başlatmak istiyorsun
-
ben bi tahminde bulunmak istiyorum bazı iller için
istanbul :76 bandı
bursa:77.35 yaklaşık
kocaeli 76.85
tekirdağ:77.5 gibi
ankara:80-81 arası
konya:76,5-77,1 arası
hatay:76
muş:75,7
mardin en son alımdan sonra 0,75 -1 puan arası oynayabilir
diyarbakır :+1puan oynar
şanlı urfa :76,3 leri görebilir -
antalya çok sürprize açık olacaktır
-
@furkanbey ne kadar yüksek mesela bende sakarya yazmayı düşünüyorum amma
-
@çapkın bilemeyiz ki ne kadar yüksek kapatır. kimine göre 76 yüksektir kimine göre 80 .) yükseklik de göreceli bi kavram. şimdi ben 77'yle kapar derim, o yüksek mi lan diye kızanlar olur .) neyse gevezelik bi yana, +77 puanınız varsa, bence rahat olun.
-
@furkanbey 84 puanım var ama gelir diye düşünüyorum bende
-
@çapkın bi' zahmet gelsin 84'e
-
@furkanbey hayırlısı bakalım ya gelecekmi göreceğiz ....
-
81.5 ile Afyon yazacağım. Afyonluyum. Bence 78 bandında kapatır...
-
@göral mantıklı beyfendi
-
@yetkili-AĞAbey Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Eşimin işi Ankara'da. İstanbul'da da olabilir istersek ama öteki şehirler pek mümkün görünmüyor. Elbette İstanbul yazıp Ankara'nın düşük kapattığını görmek de bir risk benim için. Allah en hayırlısını versin hepimize.
-
Arkadaşlar benimde puanım 80.70 banada fikir verebilir misin ? Kafam çok karışık izmirde yaşıyorum ama izmir gelmez gibi. İstanbulda istemiyorum acikcasi
-
@çapkın 0,8 puan oynar
-
@oguzhan06 ozellikle konya için bu küsüratlı hesabi nasi yaptiniz merak ettim